Dator > hur du installerar ett WLAN-kort i en Dell Inspiron 1501

 • hur du installerar ett WLAN-kort i en Dell Inspiron 1501


 • Dell Inspiron 1501 bärbar dator har en intern mini-kortplats som kan användas för att lägga till ett trådlöst lokalt nätverk (WLAN) uppgradering kort. Med ett installerat WLAN-kort kan din bärbara dator ansluta till trådlösa routrar och åtkomstpunkter för att öka din förmåga att arbeta och spela på språng. Lägg till ett WLAN-uppgradering-kort till din Dell Inspiron 1501 för att möjliggöra trådlös anslutning i din bärbara dator

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av Inspiron 1501 ner och koppla loss alla kablar som är anslutna till datorn. Ansvarsfrihet alla uppbyggda statiska elektricitet genom att röra vid ett jordat metallföremål eller bära en grundstötning handledsrem. Vänd på Inspiron 1501 över så att undersidan är vänd uppåt.
  2.
  Tryck plastfliken bredvid batteriet på undersidan av datorn. Med fliken hålls på plats, sätt en nagel under det upphöjda plast läppen på sidan av batteriet med hjälp av läppen som hävstång för att dra ut batteriet upp och ut ur sitt fack.
  3.

  Vänd på Inspiron 1501 över och öppna skärmen tills det är parallellt med kroppen på datorn.
  4.
  in en platt skruvmejsel i den lilla depressionen på höger sida av plast remsan som innehåller strömbrytaren för Inspiron 1501. Bänd täcka upp och försiktigt ta bort det från datorn. Med höljet bort de två Phillips-skruvar som håller tangentbordet för att själva datorn är synliga.
  5.
  Ta bort skruvarna från toppen av tangentbordet montering, sedan rotera tangentbordet ner för att visa den tomma mini-kortplats inuti laptp. Tangentbordskabeln kan förbli anslutna till logikkortet i datorn.
  6.
  Leta den lilla svarta och vita kablar i närheten av Mini-Card-kortplats och flytta dem ur vägen så att det trådlösa nätverkskortet inte kommer att täcka dem när det är installerat.

  7.
  Orientera WLAN Mini-Card så att metallen antennanslutningarna på ena sidan av kortet med framsidan upp. Håll den övre delen av kortet något högre än den metall stiften på undersidan. Skjut stiften i mini-kort uppgradera kortplatsen och tryck in den övre delen av kortet tills metallen vapen inne i Mini-Card LÅS kring kortet.
  8.
  Koppla den svarta kabeln i Mini-Card facket till antennen inlägget på WLAN-kortet märkt med en svart trekantig ikon och ordet "MAIN". Anslut den vita kabeln till antennen post märkt "AUX".
  9.
  Swing tillbaka tangentbordet i kroppen av Inspiron 1501 och ersätta de två skruvarna för att säkra tangentbordet på plats.
  10.
  Tryck på plast strömbrytaren täcka tillbaka på övre delen av Inspiron 1501, som kantar täcka upp på vänster sida av datorn och trycka åt höger.
  11.
  tillbaka batteriet och alla kablar som togs bort i början av förfarandet.
  12.
  Ladda ner och installera drivrutinen att ditt WLAN-kort med hjälp av Dell Inspiron 1501 sida hämtning av drivrutiner (se Resurser).


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur du tar bort batteriet från en HP nc6000

Relaterade artiklar


 • typer av datorprocessorer & vad de betyder
 • Lägga till en COM3 port på en dator
 • pekskärm information
 • hur man använder kommandot för att ändra FAT32 till NTFS i Windows 2000 Professional
 • hur man får min bildskärm att inte härma min laptop
 • macbook information
 • hur du ändrar BIOS när ett pci ljudkort
 • Skillnaden mellan 32-bitars och 64-bitars processorer
 • hur man installerar RAM-minne till en Compaq Presario C500
 • hur man uppgraderar en Intel 925xcv genom att lägga till en CPU