Dator > hur man hämtar raderade filer från en PNY USB-minne

 • hur man hämtar raderade filer från en PNY USB-minne


 • Misstag raderat en viktig fil från ett PNY USB-minne kan vara en nervpåfrestande upplevelse, speciellt om filen inte visas i papperskorgen. Men med lite ansträngning kan du återställa de flesta filer från att raderas om du agera snabbt. Normalt gör bort en fil inte ta bort den från flashminnet, utan snarare tar bort platsen för den fil på enheten och markerar det utrymme som den upptar som "tom". Olika delar av program kan lokalisera borttagna filer i det tomma rum och hämta dem.

  Piriform's Recuva


  1.
  Hämta och installera den Recuva fil-återvinning verktyget till din dators hårddisk (se avsnittet Resurser ). Detta freeware programmet kan du komma åt raderade filer på din PNY flash-enhet. Installera inte något att flash-enheten du försöker återställa filer från.
  2.
  Öppna Recuva och starta programmet i guiden läge. Klicka på "Nästa" för att avsluta den första sidan i guiden.
  3.
  Välj den typ av fil du försöker återvinna på Filtyper sidan i guiden. Om du försöker att återhämta sig flera typer av filer, eller inte vet vilken typ av fil du ska återställa, välj "Annat". Klicka på "Nästa".
  4.
  Välj din flash-enhet på Filplacering sidan i guiden. Klicka på "Nästa" för att gå vidare.
  5.
  Klicka på "Start" på "Tack-sidan. Recuva kommer att inleda en genomsökning av flash-enheten och visa återvinnas filer från enheten i huvudområdet.
  6.
  Klicka i kryssrutorna bredvid de filer du vill återställa och klicka på "Återställ". Välj en destination för den återskapade filer som inte är flash-enheten, som till exempel din dators hårddisk, och klicka på "OK".

  Office Recovery's Free Undelete


  1.

  Ladda ner och installera Free Undelete till din hårddisk (se Resurser avsnitt). Detta freeware programmet kan du komma åt raderade filer på flash-enheten. Installera inte något att flash-enheten du försöker återställa filer från.
  2.
  I den vänstra panelen, klicka på bokstaven i flash-enheten välja den. Klicka på "Scan" knappen ovanför enheten fönstret för att scanna flash-enheten.
  3.
  Markera de filer du vill outplåner från notering i det största fönstret.

  4.
  Klicka på "Bläddra"-knappen för att välja var du vill lägga återställts filer. Office Återhämtning rekommenderar att du behåller förvalda platsen C:, som du inte vill återställa filerna från flash-enheten tillbaka till flash-enhet. De kan kopieras tillbaka till flash-enheten efter att de har återställas, men undeleting filerna direkt till flash-enhet kan orsaka undelete misslyckas.
  5.
  Klicka på "Återställ" för att outplåner filerna.

  Dmitry Brant's DiskDigger


  1.
  Ladda DiskDigger (se Resurser avsnitt). DiskDigger är annorlunda eftersom det inte installerar på din dator, men är bara ett enda program som körs utan att installera. Packa upp filen i en lämplig mapp.
  2.
  Öppna DiskDigger. exe och klicka på flash-enheten. Det kan vara listad som "Removable Media" och har en bild av ett SD-kort istället för ett USB-minne. Klicka på "Nästa".
  3.
  Titta på de två tillgängliga alternativen. Prova "Sök filsystem för raderade filer" först, eftersom det är mycket snabbare. Men om den inte hitta vad du söker, desto mer noggrann "Scan disk yta efter spår av filer" alternativet är tillgängligt. Välj din och klicka på "Nästa".
  4.
  Klicka på filen du vill outplåner i det högra fönstret och klicka på "Återställ markerade filer" på toppen av programmet fönster för att återställa dina filer. Du blir tillfrågad om du vill att filerna ska skickas till. Välj "C:" enheten och klicka på ". OK" Programmet kommer att arbeta för ett ögonblick och sedan ditt raderad fil kommer att finnas på enhet C:, i den första katalogen

  tips och varningar


 • Om du. misstag raderar en fil från PNY flash-enheten inte bort enheten från datorn. Starta inte om datorn, eller spara något nytt till enheten. Alla dessa åtgärder kan skriva över den del av flash-enhet som innehåller filen. Installera Recuva eller annan fil-program för tillfrisknande så fort som möjligt.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man använder en i fokus projektor med powerpoint

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en dns på en bärbar dator
 • Vad är platt-skärmar gjorda av?
 • hur man byter en cpu fläkt med en fläkt
 • hur man outplåner hög täthet disk
 • hur man bygger ett SLI gaming dator
 • hur man installerar DDR 2 minne modul par
 • hur man bränner en DVD i en Mac för att arbeta i en DVD-spelare
 • vad är det bästa sättet att rengöra en bärbar dator skärm?
 • hur man förutsäga de genomsnittliga inflationstakten
 • Hur konvertera scart till VGA