Dator > Hur man överför iTunes Music till en mobiltelefon

 • Hur man överför iTunes Music till en mobiltelefon


 • Om du har en dator, är det möjligt att du har iTunes, Apples egen musik manager och spelare. Det är de stort för dem med iPod och iPhone. Men för dem som inte har Apple-utrustning, runt deras förmåga att utföra iTunes musik är begränsad. Ändå är det möjligt att överföra iTunes-musik till din MP3-spelar smartphone, om du har lite tid och tålamod att ta några extra steg

  Du behöver:.
  Dator med iTunes-programmet och musikfiler som samt programvaror för dina installerade smartphone.
  .
  Filkonverterare programmet, även installerat (tillval).
  Smartphone.
  Kabel som ansluter smartphone till datorn (troligen USB).
   


  1.
  Få datorn igång. Koppla in den, slå på den.
  2.
  Skapa en ny mapp på skrivbordet. I Windows högerklickar du på skrivbordet och välj "Nytt" från menyn som erbjuds. Klicka på "Mapp" ikonen. På en Mac, på skrivbordet, klicka på ordet "Fil" som bör finnas på ett verktygsfält i övre vänstra sidan. Välj "Ny mapp" för att skapa en mapp. Namnge mappen.
  3.
  Leta reda på din iTunes-musik. Om ditt bibliotek lagras i en Windows-dator, klickar på "Start"-menyn i det nedre vänstra sidan av skrivbordet. Klicka på användarens mapp "Musik", och det borde öppna för en mapp som heter "iTunes". Det bör öppna för en annan uppsättning mappar. Klicka på en som heter "iTunes music", och det borde öppna för att visa mappar av er musik från iTunes.

  Om du använder en Mac, klicka på "Finder" ikonen, som är den blå glada ansikte ikon som ska dockas på skrivbordet. Ett Finder-fönster öppnas, och det kommer att finnas en lista på vänster sida. Klicka på "Home"-ikonen. Det kommer i sin tur öppet avslöja flera mappar. Klicka på "Musik"-mappen, som kommer att öppna till "iTunes". Öppna denna mapp och klicka sedan på den efterföljande "iTunes music"-mappen. Öppna den mappen.
  4.
  Kopiera valda låtar från iTunes-musik till mappen du skapade.
  5.
  Konvertera dina filer om det behövs. De flesta telefoner kommer att spela endast MP3-filer, vilket innebär att om din musik lagrad är inte en MP3, kanske telefonen inte igen det. För att konvertera, öppna din ansökan filkonverterare. Vanligtvis kommer den att be dig att dra och släppa filer till ett fält och välj det format du vill konvertera till. Några låtar är skyddade och kan inte konverteras.
  6.
  Anslut telefonen till datorn med kabel. Ett gränssnitt Programmet bör öppnas upp så att du kan utforska telefonen som om det var ett externt minne disk. Detta varierar beroende på telefon, du kanske måste gå till hårddisken för att lokalisera enheter som är anslutna till datorn
  7. .
  Överför MP3-filer i mappen Skrivbord till rätt mapp i telefonen. Återigen varierar gränssnittet per telefon, men det bör vara relativt enkelt var att sätta din musik för uppspelning.
   


Previous:intel skillnader i mobila processorer Next:hur man hittar mitt nätverk nyckel för vinna mobil på en Mac

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar ett moderkort utan att installera om windows
 • RAM-enhet information
 • hur man använder en bildskärm att titta på TV
 • hur man donera datorer i Minneapolis
 • hur man installerar en Dell 922 skrivare
 • hur du formaterar en DVD att spela på alla spelare
 • hur unclog HP Inkjet patroner
 • hur man använder den externa bildskärmen med en bärbar dator
 • hur man bygger en Windows Media Center för en PC
 • hur man bygger en pc torn