Dator > hur man byter lcd i en Latitude D600

 • hur man byter lcd i en Latitude D600


 • Om LCD av din Dell Latitude D600 laptop är sprucken, bruten eller på annat sätt inte fungerar korrekt, behöver du inte byta ut hela laptop. Dell Support kommer att leverera dig en ersättare LCD som du kan installera i din Latitude hemma. Byte av LCD är tidskrävande, men med noggranna arbete du kan spara pengar genom att byta displayen själv

  Du behöver:.
  Skruvmejsel eller plastrits
  . Phillips-skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort alla batterier från ett batteri vikar. Koppla bort nätadaptern och placera datorn på en plan, ren arbetsyta. Öppna skärmen till 180 grader.
  2.
  Använd plastrits eller skruvmejsel för att bända loss den bärbara gångjärnsskyddet genom att sticka in spetsen i instrumentet i skåran ovanför "Page Up "knappen. Försiktigt bända upp kåpan, arbetar runt kanten av plast från höger till vänster. Placera locket åt sidan när den tas bort.
  3.
  Skruva loss de två fästskruvarna som håller tangentbordet på plats. Rotera tangentbordet framåt och koppla bort tangentbordet flatkabeln från systemkortet. Ställ in tangentbord och fästskruvarna åt sidan.
  4.
  Skruva bort skruven säkra bildskärmskabeln till systemkortet. Dra försiktigt kontakten bildskärmskabeln ut systemkortet och lossa bildskärmskabeln från kabel-routing klipp på moderkortet.
  5.
  Lossa de tre fästskruvarna fästa displayen till dator. Rotera visa upp till 90 graders vinkel och dra vertikalt ur datorn. Ställ in datorn basen åt sidan och börja arbeta på bildskärmsramen genom att dra de sex stötfångare av gummi från framsidan av ramen.
  6.
  Skruva de sex bezel skruvar under stötfångare av gummi. Använd plastrits eller skruvmejsel för att bända upp ramen från framsidan av montern. Ställ ramen och dess skruvar åt sidan.
  7.
  Skruva bort skruvarna som håller fast LCD displayen fallet. Ta bort fästena på vänster och höger sida av LCD och som konsolerna åt sidan. Vrid LCD framåt och lossa flex kabel som är ansluten till baksidan av LCD-skärmen.
  8.
  Ta bort de gamla LCD. Anslut den nya LCD till flex kabel och lägg ner den inne i montern. Fäst stöden bort i steg 6 till nya LCD och fäst den nya LCD displayen fallet.
  9.
  Knäpp bezel på plats över den nya LCD och fäst den på displayen fallet med skruvar bort i steg 6. Byt ut gummi stötfångare över vart skruvarna när ramen är säkert.
  10.
  Sätt displayenheten till datorn i 90 graders vinkel och fäst den till datorn bas. Anslut bildskärmskabeln till moderkortet.
  11.
  Återanslut tangentbordet till moderkortet och fäst den på plats med skruvarna togs bort i steg 3. Knäpp gångjärnsskyddet på plats, som arbetar från vänster till höger.
  12.
  Anslut din dator och slå på den. Datorn upptäcker automatiskt och installera den nya displayen.

  Tips och varningar


 • Se till att koppla din bärbara dator och ta bort batterierna innan du plockar isär maskinen. Att arbeta på en dator som är ansluten till en strömkälla källa kan orsaka irreparabla skador på maskinen.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Hur du kalibrerar dell övervaka 2408WFP

Relaterade artiklar


 • felsökning av en mikro trådlös optisk mus
 • hur du ansluter en dator till en befintlig cox kabel
 • hur man upprätta en trådlös anslutning på min laptop
 • Hur berätta om data återhämtning från din dator är möjligt
 • hur man använder Ethernet med ett uppringt modem
 • Felsökning datorskärm justeringar
 • felsökning av en Toshiba Satellite A135-s2356
 • program för att ta reda på din processorhastighet
 • nackdelarna med mobila datorer
 • hur man installerar en disk för en HP-skrivare 6940