Dator > termiska skiva skrivare kompatibel med Windows Vista

 • termiska skiva skrivare kompatibel med Windows Vista


 • Thermal skiva skrivare skriva ut text och bilder direkt på CD och DVD-skivor. . Dator skrivare är erkända och förvaltas av datorns operativsystem (OS) som använder en samling filer och program tillsammans kallas "förare" att tolka Tryckningsinstruktioner skickas från datorn till skrivaren. Skrivartillverkare skapar oftast drivrutiner kompatibelt med de vanliga OS, men du bör alltid kontrollera att en skrivare är kompatibel med ditt OS innan du köper den. Windows Vista är kompatibelt med många termiska skiva skrivare.

  Casio CW-75

  CW-75 är en dedikerad termisk skrivare skiva, som har en "QWERTY" tangentbord för direkt utskrift av alfanumeriska tecken på CD-eller DVD-skivor. Skrivaren ansluts till en dator via en USB (Universal Serial Bus) 2. 0-port, och drivrutinen stöder Windows Vista OS. Färgutskrifter uppnås med hjälp av fem termisk färg band, i rött, blått, grönt, silver och svart. Installation av drivrutin använder 40 megabyte (MB) hårddiskutrymme och ytterligare 60 MB behövs för att installera designa och skriva ut program som levereras med skrivaren. Skrivaren kan köras på 8 st AA-batterier, men en strömadapter finns som tillval.

  Stampa STDP1

  Stampa STD1 skrivare från Ily Enterprises har föraren stöd för flera Windows operativsystem, inklusive Windows Vista. Installation av drivrutin kräver att datorn har 100 MB ledigt hårddiskutrymme tillgängligt. Skrivaren använder fyra färger system av svart, rött, blått och grönt för att uppnå färg och svartvitt resultat. Anslutning till en dator görs av en USB-anslutning, och både USB 1. 2 och USB 2. 0 stöds. Utskriftsupplösningen är 200 dpi, och den genomsnittliga utskriften är 26 sekunder per utskrift område.

  Systor T1

  Systor T1 är kompatibel med alla Windows operativsystem från Windows 98 och framåt, och innehåller specifika drivrutiner kompatibla med Windows Vista . Anslutning till en dator sker via USB-kabel. Att skrivaren känner igen fyra utskrivbara områden och roterar skivor genom 90-gradiga vinklar tills hela bilden har tryckts på en skiva. Skrivaren innehåller en svart termisk färgband medan rött, blått och grönt måste köpas separat för färgutskrifter. Label design mjukvara designad speciellt för Windows Vista ingår.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur nätverket en USB-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa stationära datorn med massor av fart och hårddiskutrymme
 • hur man får in i bios på en powergistic dator
 • hur du uppgraderar RAM-minne för Dell Dimension 3000
 • hur man kan återställa datorns BIOS-inställningar
 • hur man bygger en egen cool pc
 • instruktionerna för att ansluta visa Apple Cinema till en digitalkamera
 • hur man installerar ett 56k-modem till en dator
 • Hur får jag mitt Bluetooth för att ansluta till min mobiltelefon med Windows Vista?
 • Vad händer när du formaterar en diskett?
 • hur man byter en Dell D620 trådlöst kort