Dator > hur man skriver ut en etikett direkt på en CD

 • hur man skriver ut en etikett direkt på en CD


 • I början av vanlig CD-och DVD-bränning, om du ville skapa en etikett för skivan du skulle behöva specialiserad programvara, mallar och papper. Med intåget av direkt disk märkning från Lightscribe och Labelflash, skriva ut en etikett direkt på hårddisken kommer att spara tid och pengar. Lightscribe och Labelflash är inte en fysisk enhet utan snarare en teknik införlivas flesta nyare CD /DVD brännare som fungerar med en mängd olika OEM och detaljhandel enheter. Du kan också skriva ut en etikett direkt på en CD med hjälp av en specialiserad skrivare och diskar.

  installera Lightscribe eller Labelflash Drive


  1
  Stäng av datorn och koppla ur. alla kablar som är anslutna till datorn. Ta bort sidostycket på datorns chassi genom att lossa några skruvar som håller det på. Placera panelen åt sidan.
  2.
  Skjut CD /DVD-brännare i en öppen 5 1/4-tums bay på framsidan av chassit. Skjut enheten i så att bezel av enheten är i jämnhöjd med bezel av chassit. Fäst kontakten skruvarna på sidan av enheten. Var noga med att inte över-dra åt skruvarna.
  3.
  Anslut lämpliga uppgifter kabeln från baksidan av enheten till motsvarande port på moderkortet.
  4 .
  Anslut korrekt strömkabeln (Molex eller SATA) från strömförsörjningen till till rätt port på baksidan av brännaren.
  5.
  Byt sida panelen på chassit och åter fäst några skruvar du kan ha bort. Anslut datorns kablar och slå på den. Testa enheten genom att öppna och stänga disk-facket några gånger.

  skriva ut etiketten


  1.
  Placera en Lightscribe-eller Labelflash-aktiverade CD eller DVD i enheten.
  2.

  Starta din hårddisk märkning programvara val. De flesta Lightscribe-eller Labelflash-aktiverade brännare kommer med en gratis bit disk författande programvara. Följ bruksanvisningen för att installera programvaran på rätt sätt.
  3.
  Välj märkning delen av din författande programvara. Metoder kommer att variera från program till program, så kontakta din användarhandboken för mer information.
  4.
  Välj den bild eller text du vill på din hårddisk. Vänd din disk med så att etiketten är vänd åt rätt håll. Klicka på "Write" eller "Burn" knappen i din författarverktyg programvara för att börja etiketten beslutsprocessen.
  5.
  Ta ut disketten från enheten när skrivprocessen är klar. Du kan använda disken direkt, eftersom det inte finns något bläck som måste torka.

  Disk etikettskrivare


  1.
  Anslut skrivaren till datorn via USB eller lämpliga dataanslutningen. Anslut skrivaren till en strömkälla och tryck på "On"-knappen.
  2.
  installera programvaran som medföljde skrivaren. Placera installationsskivan i den optiska enheten och följ popup-instruktionerna för att slutföra installationen. Starta om datorn om det behövs.
  3.
  Placera en tom DVD i rätt vik i skrivaren.
  4.
  Starta etikett design programvara som medföljde skrivaren. Använd programvaran för att utforma din etikett med text och bilder.
  5.
  Klicka på "Skriv ut" knappen för att börja utskriften. När processen är klar, ta bort disken från skrivaren.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar RAM på en Toshiba Satellite A40

Relaterade artiklar


 • hur man gör en springa notebook pc snabbare
 • hur man byter HP NC8230 minne
 • Franska restauranger i Phoenix, Arizona
 • hur man installera en drivrutin VGA-enhet
 • hur man bränner ISO till en USB med en flash-enhet
 • hur man byter trådlösa kortet i en Compaq Presario
 • hur man gör mer utrymme på min laptop
 • hur man bygger riggar dataspel
 • Hur konvertera flac till wav på en Mac
 • hur man rengör instruktioner för en BC-21e bläckpatron