Dator > hur man använder M-Audio USB

 • hur man använder M-Audio USB


 • M-Audio är en populär märke ljudinmatningsenhet att kan köras på många typer av ljud redigering och inspelning programvara, inklusive Pro Tools. M-Audio gör enheter du kan ansluta till din USB port som gör att du kan ansluta instrument till datorn för att spela in, ändra och redigera ljud för musik och film

  Du behöver:.
  M-Audio enhet.
  USB-sladd.
  Ledig USB-port.
  Nätsladden.
  Ljudinspelning och redigeringsprogram.
  Hörlurar (tillval).


  1.
  Kontrollera din dator för att se om den har tillräckligt med ström för att köra M-Audio enhet och ljudinspelning programvara. En processor hastighet på minst 2,2 GHz med minst 2 gigabyte RAM bör räcka för att köra alla utom den största av ljudprogram.
  2.
  Installera ljudredigering och inspelningsprogram. Populära professionella ljudprogram sviter inkluderar Cubase, Garageband och Pro Tools. Gratis nedladdningsbara ljud programvaran ingår Audacity för Windows och Mac, och Audion för endast Mac.
  3.
  Installera drivrutinerna för ditt M-Audio enhet. M-Audio hårdvara levereras med en skiva med drivrutiner. Om du inte har någon skiva, kolla M-Audio hemsida efter drivrutiner för din hårdvara, som ligger i "Drivers"-fliken.
  4.
  Anslut din USB M-Audio enheten till ett eluttag plugg.
  5.
  Anslut USB från din M-Audio enhet till en USB-port. När du installerar ditt M-Audio drivrutin, bör programmet berätta när du ska göra detta. Om den inte gör, vänta tills installationen programmet är klart startar du om datorn och sedan ansluta enheten till en USB-port.
  6.
  Anslut din inmatningsenhet till din M-Audio hårdvara. Detta kan vara ett instrument, en mikrofon eller en MIDI-foder. Anslut ett par hörlurar i hörlursuttaget på M-Audio USB-enhet om du inte använder en annan uppsättning högtalare för utmatning av ljud.
  7.
  Börja ljud redigeringsprogram och redigera ljudingång inställningarna så att de känner igen din M-Audio USB-enhet som audio input till programmet. Inställningarna är vanligtvis finns i "Inställningar" eller "Setup" alternativ under "Redigera" eller "Inställningar"-menyn i ljudredigering program.
  8.
  Starta ett nytt projekt och aktivera ett spår för inspelning. På mest ljudredigering program, en knapp med ett litet "R" visar om banan är markerade för inspelning. Starta inspelningen genom att trycka på inspelningsknappen och sedan på uppspelningsknappen och titta på den gröna, gula och röda ljud barer. Om de rör sig, är din ljudinspelningsprogram spela in ljud. Spela upp ljudet du spelade in att testa installationen.

  Tips och varningar


 • Nedladdning slumpmässiga ljudprogram kan vara farligt. Kontrollera att ljudredigerare du väljer är ett välrenommerat företag med ingen spyware eller virus.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man mäter en fläkt datorväska

Relaterade artiklar


 • fördelarna med mobila skrivare
 • hur du formaterar en micro SD-minneskort
 • hur du ändrar ägarinformation på en begagnad dator
 • hur refillpatroner Lexmark
 • hur du kan få ett PCMCIA-kort i en Express Card-kortplats
 • hur man ansluter en Toshiba Satellite till en skrivare via USB-porten
 • Hur fungerar en dator skrivare arbete bläckpatron?
 • hur du tar bort äldre ljuddrivrutiner
 • hur du tar bort kylflänsen i en gateway 400sd4
 • hur man identifierar en dator moderkort