Dator > hur man bygger en a7v dator

 • hur man bygger en a7v dator


 • En A7V är ett moderkort designad av ASUS att arbeta med några Socket A AMD Athlon och Duron-processorer. Uttaget en AMD processorer måste begränsas till 200MHz front-side bus, som är den hastighet med vilken processorn och moderkortet kommunicera. A7V har en 1,5-GB RAM gränsen och kan bara använda PC133 SDRAM i 512 MB steg. För hårddiskar och diskenheter, kan du bara använda en maximal hastighet på en IDE Ultra DMA 100 enhet. Detta är den hastighet med vilken dessa enheter ansluts till moderkortet. Ärendet måste också kunna passa ett ATX-moderkort.

  Du behöver:
  datorväska
  . Moderkort.
  Strömförsörjning.
  RAM.
  CPU.
  Kylfläns.
  Hårddisk.
  Skivenhet.
  Moderkort manual.
  Skruvmejsel (nonmagnetized Phillips).
  Grafikkortet.
  Ljudkort.


  1.
  Sätt processorn i uttaget på moderkortet. Det finns ett hack i ena hörnet på processorn och på moderkortet. Passa in skårorna att placera CPU på moderkortet. Sänk spärren på undersidan av sockeln och lås den på plats för att säkra processorn.
  2.
  Placera kylflänsen /fläkten ovanpå processorn och fäst den på plats på moderkortet med hjälp av klipp i de fyra hörnen på enheten.
  3.
  Installera RAM i moderkortet. Kontakten sidan av RAM har två skårorna dividera den sidan med en kort segment, sedan två långa segment. Änden med den korta segmentet går mot toppen av RAM slot. Tre platser är i linje vertikalt på moderkortet till höger om processorn. Tryck ner den övre och nedre delen av RAM samtidigt att klippa den på plats.
  4.
  Skruva moderkortet i ärendet. Åtta skruvar runt kanterna på moderkortet, och det finns en skruv direkt under högra RAM-kortplatsen.
  5.
  Installera strömförsörjningsenheten i toppen av chassit. Den sida med nätadaptern ska gå bakåt i målet, där den kan skruvas in med fyra skruvar.
  6.
  Anslut fallet sladdar och kablar fläkt till moderkortet. Fallet ledaren i det nedre hörnet av moderkortet. Fläkten ledaren i det övre högra hörnet av moderkortet, med en kontakt en aning under det nedre vänstra hörnet av CPU. Se den A7V manual för exakta platser.
  7.
  Installera hårddisken och skivenhet i datorn. Enheterna ska installeras mot framsidan av fallet med kontakterna vända moderkortet. Skivenhet kan behöva införas från framsidan av ärendet genom att ta bort metall och plast spackel från fallet. De fyllnadsmedel kan tryckas ut från insidan av ärendet. Skruva enheterna i (två på varje sida). Båda gavlarna kan behöva tas bort för detta.
  8.
  Anslut IDE bandkablarna från baksidan av enheterna till moderkortet. De A7V borde ha förpackats med en IDE-bandkabel som har två kontakter i ena änden (svarta och grå) och en enda kontakt i andra änden. Den svarta kontakten ska anslutas till hårddisken, och den grå man bör gå till skivenheten.
  9.
  Avlägsna metall spackel på baksidan av ärendet och infoga videoklippet och ljudkort i PCI-kortplatser på moderkortet. Om grafikkortet är ett AGP PRO grafikkort, kan det sättas in i mycket översta facket. Den PCI-platser är i linje horisontellt på den nedre halvan av moderkortet. Säkra kort genom att skruva in dem med en enda skruv på baksidan av målet.
  10.
  Anslut strömkällan. Anslut 20-pin kontakten till upp till höger på moderkortet, bredvid den sista RAM-kortplatsen. Anslut Molex strömkontakter till baksidan av enheterna.
  11.
  Avsluta ärendet.

  Tips och varningar


 • Tryck på en bit metall innan du rör några komponenter att fullgöra potentiellt skadliga statisk elektricitet.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar en Creative WebCam vf 0330 på nätet i vista gratis

Relaterade artiklar


 • instruktioner för hur att fylla en patron Lexmark skrivare 29
 • datorljud förklaras
 • Hur du tar isär min xbox utan att skada höljet
 • Hur man skaffar en installationsdiskett för en Lexmark x63 skrivare
 • hur man använder en Pocket PC för att ansluta en dator till Internet
 • hur man byter en pci modem kort
 • hur man installerar en Lexmark X85 utan en installations-CD
 • hur man bränner bilder på en DVD-R
 • effekterna av magneter på datorer
 • hur du ansluter surroundljud till en laptop