Dator > hur du ställer in en nätverksskrivare utan internetuppkoppling

 • hur du ställer in en nätverksskrivare utan internetuppkoppling


 • Nätverksskrivare låta flera datorer för att skriva ut från en enda plats. Detta minskar bläck kostnader och underhåll tid, eftersom bara en skrivare behöver underhåll. Om nätverket inte har en Internet-anslutning tillgänglig kan dock uppdaterade drivrutiner för skrivaren inte laddas ner till datorer i nätverket. Även om det kan ta längre tid, kan du konfigurera och installera skrivaren utan tillgång till Internet med hjälp av föraren skiva som medföljde skrivaren

  Du behöver:. .
  Nätanslutningsbar skrivare
  Skrivardrivrutinen installationsskivan.
  Skrivarens IP-adress (finns antingen på en etikett på skrivaren eller i skrivarens dokumentation).
  Ethernet-kabel.
  Tillgång till nätverk hubb eller router.


  1.
  Anslut skrivaren till nätverket med hjälp av en Ethernet-kabel som ansluts till både skrivaren och en hubb eller router. Anslut skrivarens nätsladd till ett vägguttag eller grenuttag, slå sedan på skrivaren.
  2.
  Öppna Start-menyn på en av datorer i nätverket som ska använda skrivaren och Välj "Kontrollpanelen" alternativet. Klicka på "Skrivare" eller "Skrivare och fax" länken och klicka sedan på "Lägg till skrivare". (Om operativsystemet har en direkt koppling till "Skrivare" eller "Skrivare och fax" alternativen i Start-menyn kan du använda denna länk istället för att öppna Kontrollpanelen. )
  3.

  Advance "Lägg till skrivare" guiden till den punkt där det frågar om du vill lägga till en lokal eller nätverksansluten skrivare. Välj "Lokal skrivare" alternativet, klicka sedan på "Nästa"-knappen.
  4.
  Välj "Skapa en ny port" alternativet att välja "Standard TCP /IP-port" som porttyp innan du klickar på "Nästa" igen.
  5.
  Följ anvisningarna på skärmen i "Lägg till standard TCP /IP-port" guiden för att börja skapa en ny port. När du tillfrågas om skrivarens namn eller IP-adress, ange IP-adressen för den skrivare som är noterat på skrivarens etikett eller i dess dokumentation. Gör inga ändringar i hamnens namn.
  6.
  Slutför lägga till porten med standardinställningar och klicka sedan på "Finish" knappen för att spara stänga "Lägg till Standard TCP /IP-port "guiden.
  7.
  När du uppmanas att installera skrivarens programvara, infogar Driver installationsskivan i datorns CD-eller DVD-enhet och klicka på" Har diskett. . . "-Knappen. Ett webbläsarfönster öppnas upp så att du kan navigera till den enhet där skivan föraren installationen. Välj installationsprogrammet på skivan och klicka" OK "och sedan klicka på" Nästa "på" Lägg till skrivare "guiden .
  8.
  Välj "Ersätt befintlig drivrutin" alternativet om du uppmanas att en förare som redan finns. Medan en grundläggande drivkraft kan ingå i ditt operativsystem, föraren på skivan kommer sannolikt att vara mer aktuell.
  9.
  Tilldela ett namn till skrivaren (eller behålla det befintliga namnet) och klicka på "Next. "Du kommer då bli frågad om du vill dela skrivaren, välj alternativet att inte dela skrivaren, klicka på" Nästa "igen
  10
  Välj alternativet för att. . skriv en testsida om du vill vara säker på att skrivaren är korrekt ansluten, men skriver ut en testsida krävs inte. Klicka på "Nästa" och sedan klicka på "Slutför" för att avsluta installationen.
  11.

  Mata ut skivan installationen från datorn och upprepa sedan installationen på varje dator som ansluter till skrivaren via nätverket.

  tips och varningar


 • Om nätverket skrivaren inte levererades med en förare installationsskivan hämta paketet installationen på en dator som inte har tillgång till Internet och spara den till en USB-enhet eller annan lagringsenhet. Installationsprogrammet kan sedan användas på samma sätt som du skulle använda en CD med drivrutiner.
 • Skriva ut en testsida kan vara användbart när du installerar skrivaren på den första datorn för att se den skrivs ut korrekt, men utskriften testsidor från varje dator kan använda en hel del bläck och papper.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar en DVD-spelare i Dell Dimension 3000

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP 940c skrivare i Windows 2000
 • Hur man använder en luxmo USB-datakabel
 • hur du uppdaterar en Sigmatel ljuddrivrutin på en Dell laptop 9752
 • hur man installerar skrivaren en HP 5610 allt-i-ett
 • hur man byter kylfläns på en Sony Vaio
 • hur man byter en Dell D620 trådlöst kort
 • Hur får man en cd från en dator med någon makt
 • Hur du tar isär min xbox utan att skada höljet
 • hur man avveckla en HP Pavilion ze
 • hur man byter moderkort på en Dell Latitude C600