Dator > de bästa skrivarna för bok att göra

 • de bästa skrivarna för bok att göra


 • Self-utskrift är en dyr strävan och välja en skrivare klokt kan betyda skillnaden mellan ett förlag mardröm och en smidig transaktion. Inte alla bokförlag är skapade lika, erbjuder varje en unik tjänst för egna verk, så tar dig tid till en bok skrivare som passar dina behov är viktigt.

  CreateSpace

  CreateSpace, ett bolag som ägs av Amazon . com, är en själv-publicering och boka distributionsföretag. För dem som vill skriva ut ett bokprojekt, erbjuder CreateSpace en mängd tjänster, såsom copyediting, bokomslag design, inredning, och boka marknadsföring. CreateSpace erbjuder även fullständig anpassning, acceptera författare skapade bokomslag, och tillåter författaren att välja bok, papperstyp och skriva ut teckensnitt. CreateSpace kostnad varierar beroende på orderstorlek och författare kan beställa billig bevis exemplar av boken innan dem tryckta. Dessutom ger CreateSpace för enkel integration till Amazon. com, vilket gör den till den mest attraktiva valet för många egna verk bokprojekt.

  Lulu

  Lulu är en av bokens göra marknadens äldsta och mest betrodda egna förlag. Dyrare än CreateSpace erbjuder Lulu full service egna verk. Tjänsterna inkluderar redigering, omfatta design, formatering och marknadsföring. Dessutom erbjuder Lulu ghostwriting tjänster och ePublishing omställning för bok att göra projekt. Lulu erbjuder paket av alla storlekar, inklusive barnböcker och paket poesi, och Lulu har en egen marknadsplats och interaktiv community. Dessutom erbjuder Lulu kostnadsfri konsultation och de som vill att uppskatta en titel effektivitet kan kolla Lulu's free Titlescorer.

  Lightning Source

  Lightning Source är en POD, eller print on demand, förlag erbjuder ett komplett sortiment av flexibla tryck på demand-tjänster för att boka beslutsfattare. Det erbjuder print-to-order tjänster i inbunden, pocket och digitala upplaga, förutom alla de vanliga POD tjänster. Dessutom erbjuder Lightning Source såsom gratis verktyg som ett bokomslag generator, en ryggrad bredd och boka vikt miniräknare, och råd om hur man kan undvika vanliga misstag bokförlag.

  Morris Tryck

  För dem som vill publicera kokböcker för sig själva och familjen, är Morris Tryck en exceptionell val. Skriva ut kokböcker för ideella organisationer och enskilda individer, Morris Press kokböcker är tåliga och attraktiva. Kokböcker kan publiceras i en mängd bindande storlekar och material, i fyrfärg eller svartvitt, och företagets förlagsverksamhet kommit till ett rimligt pris. Dessutom erbjuder Morris Tryck på en ledig estimator kokbok pris.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:vad finns saker att titta efter när man köper en vinyl cutter?

Relaterade artiklar


 • hur man byter en standard mediaspelare från QuickTime med vlc på en Mac
 • hur man uppgraderar en dator torn
 • hur man kör en diskettstation från en parallell skrivarport
 • Hur konvertera en IDE-kabel till USB ledningar
 • historia Pentium datorer
 • hur man skriver ut i färg med HP LaserJet 3050
 • hur man tar emot ett fax på en HP Officejet V40
 • Hur skriver man i svart & vitt på en HP Officejet j6480?
 • hur man byter bakgrundsbelysningen i en gateway 400vtx
 • hur man skriver ut jämna sidor med en HP 932c