Dator > VoIP krav lista

 • VoIP krav lista


 • Du behöver:
  dator med bildprogram eller standard bildvisare
  . TIFF-fil.
  Skrivare, helst av fotografisk kvalitet.

  Företag och konsumenter vänder sig till VoIP, Voice over Internet Protocol, för betydande besparingar det ger över traditionell telefonitjänst. Eftersom det finns liten eller ingen kostnad utöver månadsavgifter Internet-tjänst, många användare ser VoIP-tjänst som fri. Dessutom kan VoIP-telefon utrustning kontakten i Internet överallt för att ta emot och ringa samtal.

  Bredbandsanslutning

  En höghastighetsanslutning till Internet kan vara antingen kabel-modem eller DSL. Mer bandbredd krävs för att hantera röst-data som har konverterats till en digital signal. Röstskärpa beror på högre överföringshastighet att uppringda kan inte tillhandahålla.

  VoIP-tjänsten

  Några företag som erbjuder VoIP specialiserade på denna teknik. Kabel, telefon och Internetleverantörer erbjuder också VoIP, och alla skryter om obegränsade lokal-och fjärrsamtal ringer planer och en rad anropa funktioner till ett lågt pris.

  VoIP adapter och vanlig telefon

  Detta hårdvara alternativ består av en VoIP-adapter ansluten till en vanlig telefon. Adaptern innehåller en ingång för analog telefon och en andra plug-in för en Ethernet-anslutning som ansluter till bredbandsmodemet, LAN eller router. I den här konfigurationen omvandlar adaptern en analog signal till digitala paket, som Internet sänder till den mottagande telefonen. På den andra änden, konverterar digital information till en analog signal. Telefonen bibehållit alla sina ursprungliga funktioner, uppringningsmöjlighet, vidarekoppling, samtal väntar, nummerpresentation, telekonferenser och röstmeddelanden.

  VoIP Phone

  Denna hårdvara alternativa ser ut som en traditionell telefon. Men pluggar in den direkt i ett bredbandsmodem eller router med hjälp av en Ethernet-anslutning. Internet-telefoner som denna kommunicera med VoIP-servrar utan en dator. Medan PC-lösningar är billigare, gör det här alternativ känsla när användaren inte behöver den extra kostnaden för datorutrustning.

  Mikrofon och högtalare

  Det slutliga hårdvara val bygger på en billig mikrofon och datorns högtalare. Programvaran som tillhandahålls av VoIP-leverantören tillåter användaren att ringa och ta emot samtal på datorn precis som en traditionell telefon. Det här alternativet kräver en mikrofon, ett ljudkort installerat i din dator, och externa högtalare.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man uppgraderar en HP Pavilion dv6000 grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur rensa upp min nya HP-dator
 • hur man väljer vilken inspelningsbara cd att köpa
 • Hur man använder en micro centrum USB med Windows 98
 • felsökning av en fångst papper fel på Lexmarks 4.227 skrivaren
 • spritkompresser för elektronik fakta
 • felsökning av en kanon ip1600 skrivare
 • hur man installerar minne på en Acer Aspire 4315
 • hur man använder LightScribe utan nätverk förare
 • fakta flak om scanners
 • hur man byter en Dell Celeron D-processor