Dator > Information om Dell Latitude D520 laptop

 • Information om Dell Latitude D520 laptop


 • Dell Latitude D520 är en Business Notebook konstruerad och tillverkad av Dell, och har förbättringar jämfört med sin föregångare, Latitude 510, främst i fråga om processorhastighet och trådlös anslutning. Den bärbara datorn är utrustad med Intel Centrino Mobile Technology, och dual-core processorer från Intel Core Duo, vilket gör att datorn för att dela arbetsbördan mellan två processorkärnor, för snabbare prestanda i multitasking. Även om ingen funktion i D520 sticker ut, erbjuder enheten som helhet omfattande funktionalitet till ett rimligt pris.

  Bygg

  Enligt tillverkarens produktsida, "Latitude D520 har utformats och byggts med stelhet av vägen i åtanke. " Den D520 är byggt på en stark magnesiumlegering ram, och enheten är täckt med en mörkgrå plasthölje. LCD-skärmen har en standard aspect ratio (ej widescreen) och är ansluten till basen med stål gångjärn. De integrerade högtalarna är placerade nära fronten, på vardera sidan av displayen församlingen. Hårddisken i D520 skyddas av Dells egna Strike Zone Technology, vilket minimerar påverkan på den bärbara datorn när det droppas. Öppna LCD locket avslöjar en mörk grå tangentbord, i motsats till ljusare nyanser runt omkring.

  Processor Minne

  Processorhastighet varierar beroende på exakt konfiguration och varierar från 1,46 GHz (gigahertz) för Intel Celeron M, till 1,83 GHz Intel Core Duo. Den D520 har dual channel DDR2 delat minne, vilket gör att datorn för att förbättra prestanda när det behövs, utan att öka energiförbrukningen. Dessutom finns två DIMM-minnesplatser har stöd för upp till 4 GB (gigabyte) minne. För allmänt bruk, är 1 GB RAM räcker, men Dell rekommenderar minst 2 GB för krävande, resurskrävande affärsapplikationer.

  HDD Video

  Latitude D520 bärbara datorn har en 80 GB eller 100 GB (beroende på konfiguration) SATA-hårddisk (HDD) med avancerade funktioner för datasäkerhet. Tillsammans med gott om utrymme för masslagring av användarens filer, lägger SATA hårddisken ett extra lager av säkerhet genom att integrera en funktion lösenordsskydd. När den aktiveras frågar datorn om ett lösenord innan man tillåter användaren att komma åt och hämta data från hårddisken. Video funktioner tillhandahålls av GMA grafik 950 kärna, en "intelligent och lyhörd grafikmotor" inbyggd i moderkortet för bättre visuell prestanda, i form av grafik klarhet och flexibilitet i visningsalternativ, enligt Dell.

  Anslutningar

  Trådlös uppkoppling finns i D520 inkluderar dual-band Wi-Fi, med stöd för avancerade trådlösa 802. 11n-standarden, samt för den mer konventionella 802. 11a och 802. 11g. Bluetooth är ett valfritt tillbehör tillgänglig i Dell Wireless 350 Bluetooth-modul, som gör den bärbara datorn kopplas ihop med Bluetooth-aktiverade enheter, t. ex. trådlösa inmatningsenheter inklusive tangentbord och möss, och även mobila enheter som handdatorer (personliga digitala assistenter) och smartphones.

  värme, buller och portningar

  Datorn avger lite värme jämfört med enheter av liknande kapacitet, vilket kan översättas till bättre strömhantering och låg ljudnivå från fläkten. Input och output-portar är bekvämt beläget på baksidan eller på sidorna av den bärbara datorn, som omfattar fyra USB-kortplatser, en PCMCIA-kortplats, VGA och S-Video-portar och kontakter för hörlurar och mikrofon. Dessutom har D520 också stöd för modem, LAN, IR och Firewire.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar en ny hårddisk i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en micro centrum USB med Windows 98
 • Hur du tar en Acer 2410 laptop isär
 • hur man installerar en HP Deskjet 6620 skrivare
 • Hur man använder en USB-port som stereohörlursuttag
 • Felsökning av en kanon MP530
 • hur rensa upp min nya HP-dator
 • hur du ansluter en skrivare till en HP iPAQ 211 pda
 • hur reparera datorproblem
 • hur man kan få bios på en Toshiba Satellite x205-s7483
 • hur man skicka SMS-meddelanden ZipIt