Dator > hur man använder en keylogger i Vista

 • hur man använder en keylogger i Vista


 • Loggar tangenttryckningar kan användas för olika skäl, från att spara lösenord att hålla ett öga på vad dina barn tittar på nätet. Det finns en mängd olika keylogging program som alla gör samma grundläggande funktion. Inrättande av en knapptryckning logger, speciellt i Windows Vista, är en enkel process som bara tar några minuter

  Du behöver:.
  Tomma CD-R
  . CD-R-brännare.

  Installera Keylogger programvara


  1.
  Skaffa keylogger mjukvaran, antingen genom nedladdning eller köp. Freeware keyloggers för nedladdning är:. . KGB Gratis Keylogger, Gratis Keylogger kung, och Faktisk Keylogger (se "Resurser" för länken)
  2
  Installera programvaran. Om du har hämtat det, allt du behöver göra dubbelklicka på den. Exe-eller batch-fil och följ de enkla instruktionerna som kommer att be dig att gå med programvaran användarvillkor, välj ett område för att installera programmet och välj om du vill att programmet ska starta när datorn startar.

  Om du har en hårddisk, sätter in skivan i cd-enheten och följ samma instruktioner.
  3.
  anpassa alternativen, ibland anges som "Inställningar" av programvaran så att den bara inriktar sig på Windows Vista konton som du vill övervaka.

  Installera Keylogger BIOS Kernel


  1.
  Sätt in tomma CD-R-skiva i CD-R-enheten.
  2.
  Hämta BIOS-baserade keylogger. Att hitta dessa typer av program kan vara en utmaning, men de finns där ute.
  3.
  Kopiera keylogger filerna till din tom CD-R genom att först packa upp filerna till skrivbordet, sedan flytta filerna till den tomma CD-R skiva. Detta görs enkelt genom att öppna "Dator" skärm och dubbelklicka på den tomma cd-enheten och dra filer till fönstret. När detta är gjort, klicka på "Bränn till skiva" längst upp i fönstret.
  4.
  Starta om datorn och ange BIOS genom att trycka F2 (eller F10 eller ta bort) när datorn första stövlar.
  5.
  Ändra datorns startordningen så att maskinen försöker starta från CD-enheten först. Detta alternativ är oftast finns i "Advanced BIOS-alternativ" sub-menyn.
  6.
  Avsluta BIOS och se till att spara alternativ innan du avslutar. Detta kommer att starta om datorn med de nya inställningarna och kommer att starta från CD, som erkänner BIOS kärnorna på disken.
  7.
  Tryck på "Enter" för att påbörja installationen. Detta tar bara några ögonblick att fylla, och sedan din maskin kommer att starta igen. Tryck inga tangenter När datorn startar och det kommer att gå förbi CD-enheten och starta upp Windows.

  Installera Keylogger Hardware


  1.
  Koppla bort tangentbordet från datorn.
  2.
  Koppla in din keylogger på baksidan av din maskin, där tangentbordet normalt skulle gå. Om det är en USB Keylogger, kommer Windows Vista känner igen den automatiskt och hämta lämpliga drivrutiner automatiskt. Om det är en PS /2 kontakt, följ steg fyra.
  3.
  Sätt ditt tangentbord i knapptryckning logger.
  4.
  Place din chaufför skiva i CD-enheten och installera drivrutinerna genom att klicka på "Installera drivrutiner"-knappen. Detta kommer att be dig att godkänna användarvillkoren för programvaran, och om du vill att programvaran ska sparas. När du gör båda dessa klickar du bara på "Installera" för att installera programvaran till din dator.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:felsökning av en Canon-skrivare i850

Relaterade artiklar


 • riktningar för att ersätta ett bläckpatronen i en Dell V505
 • hur man installerar ett nytt grafikkort i min dator a520n
 • hur reparera en Inspiron 9100 bakgrundsbelysning
 • hur till låsa upp den använda Dell-dator som jag köpt
 • instruktioner om hur du öppnar en Dell Latitude D600 fall
 • Felsökning av en Iomega Zip 250 externa USB-
 • hur man installerar RAM i IBM Thinkpad
 • anvisningar om hur man skanna bilder
 • hur man identifierar videon föraren i en Toshiba M65 laptop
 • väljer den bästa cpu för videoredigering