Dator > hur man ändrar en mp3 på en CD

 • hur man ändrar en mp3 på en CD


 • MP3-filer är ett vanligt ljudformat som spelar på många datorer och bärbara mediaspelare. Dessa filer, dock inte bara kan brännas på en tom CD och används med en CD-spelare. I stället måste du först konvertera MP3-filer till CD ljudfiler och sedan bränna dem på en CD. Lyckligtvis är dock både Windows-användare och Mac-användare har tillgång till gratis program som kommer att utföra denna konvertering. Windows-användare kan göra det med Windows Media Player, medan Mac-användare kan använda iTunes

  Windows Media Player


  1.
  Starta Windows Media Player genom att klicka "Start", "Alla program" och "Windows Media spelare. " Alternativt kan du skriva "Windows Media Player" i Start-menyn sökrutan för att öppna programmet.
  2.
  Klicka på "Växla till biblioteket" knappen i övre högra hörnet av Windows Media Player för att se alla MP3-filer i Windows Media Player-biblioteket.
  3.
  Klicka på "Burn" fliken längst upp i Windows Media Player. Klicka sedan på "Bränn" och välj "Audio CD".
  4.
  Sätt in en skrivbar CD i brinnande enhet på datorn. Windows kan automatiskt starta en dialogrutan Spela upp automatiskt. Bara stänga den om den visas.
  5.
  Skapa en lista med MP3-filer du vill konvertera och bränna på din tomma CD. För att göra detta, först hitta MP3-filer i Windows Media Player-biblioteket. När du har hittat en låt som du vill bränna, högerklicka på låten och välj "Lägg till brännlista. " Alternativt kan du dra en fil eller filer från biblioteket i bränningslistan, som ligger på höger sida av Windows Media Player. Du ser en meter på toppen av bränningslistan som talar om hur mycket minne du har lämnat på skivan.
  6.
  Klicka på "Start Burn" knappen som finns längst botten av bränningslistan. Dina mp3-filer konverteras automatiskt till CDA filer och brännas på din tomma CD.

  ITunes


  1.
  Öppna iTunes genom att klicka på symbolen för iTunes i din "Program "mappen.
  2.
  Skapa en spellista i iTunes. Vill skapa en ny spellista, klicka på den lilla "Plus"-ikonen i nedre vänstra hörnet av iTunes.
  3.
  Lägg mp3-filer till din spellista. För att göra detta, klicka på "Musik"-fliken i övre vänstra hörnet av iTunes att visa din iTunes-biblioteket. Dra MP3-filer du vill bränna på en CD till din spellista.
  4.
  Sätt in en tom CD-skiva i datorns skivenhet.
  5.

  Klicka på "Bränn skiva"-knappen i nedre högra hörnet av iTunes och iTunes kommer att konvertera MP3-filer och bränna dem på en ljud-CD.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Lägga till en pc notebook till en Mac modem

Relaterade artiklar


 • kan du uppdatera ett trådlöst nätverkskort?
 • hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator
 • hur du uppdaterar bios på en Intel 865
 • hur DESOLDER
 • hur du justerar säkerhetsinställningarna för ett trådlöst nätverk på en Mac
 • riktningar att fylla Brother bläckpatroner
 • hur man bygger en egen högpresterande pc
 • hur man använder LightScribe utan nätverk förare
 • hur man bifoga en HP Deskjet 3845 skrivare till Microsoft Vista
 • hur man rengör skrivhuvudet för en C84 skrivare