Dator > Hur du använder Systemåterställning på en Compaq V5000

 • Hur du använder Systemåterställning på en Compaq V5000


 • Microsofts Systemåterställning är tillgänglig för användning på datorns använder Windows ME, XP, Vista eller 7. Systemåterställning kan en användare skapa en ögonblicksbild av läget i en Compaq V5000 när som helst, hjälper en användare att återfå det förflutna tillståndet för datorn efter misstag raderat viktiga Windows systemfiler eller lidande andra oväntade händelser. Skapa en återställningspunkt kommer att hjälpa återställa systemets inställningar, programvara och även de flesta personliga filer som foton, dokument och kalkylblad. Du kan skapa många återställningspunkter, lägga till nyttan av Systemåterställning programvara.

  Skapa en återställningspunkt i ME och XP


  1.
  Klicka på "Start"-knappen i nedre vänstra hörnet av datorns skärm. Välj "Alla program", "Tillbehör" och sedan "System Tools" och slutligen "Systemåterställning". Då öppnas ett fönster som välkomnar er till Microsoft System Restore Tool.
  2.
  Klicka på "Skapa en återställningspunkt" och sedan knappen "Nästa" i fönstret. Det kommer att finnas en tom textruta där du kan skriva vad beskrivning du vill av återställningspunkten du skapar. Du kan göra anteckningar som du har installerat ett nytt program, ny hårdvara eller sparas viktiga filer på hårddisken.
  3.
  Markera knappen i fönstret som heter "Skapa". Detta kommer att ta upp ett fönster som visar detaljerna i återställningspunkten du nyss skapade. Klicka på "Stäng" knappen för att avsluta.

  Återställa en sparad Point i ME och XP


  1.
  Klicka på "Start. "Välj" Alla program "och sedan" Tillbehör ". Klicka på" System Tools "och slutligen" Systemåterställning ".
  2.
  Klicka på" Återställ datorn till en tidigare tidpunkt "knappen i välkommen fönstret som visas. Välj en återställningspunkt i listan med återställningspunkter du gjort tidigare och klicka på knappen" Nästa "i fönstret.
  3.
  Stäng alla öppna program om ett fönster öppnas där du uppmanas att göra det. Ett nytt fönster öppnas, där du kommer att bekräfta återställningspunkten du valt. Dubbelkolla att du har valt återställningspunkt du önskar, klicka sedan på knappen "Nästa". Datorn startar om sig själv. När Windows startar säkerhetskopierar, ett fönster visas som anger restaurering har avslutats. Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

  Skapa en återställningspunkt i Vista och 7


  1.
  Klicka på "Start" eller Windows-ikonen i ned till vänster på skärmen. Skriv "System" i sökrutan och tryck "Enter". Klicka på "System Restore" i listan.
  2.
  Klicka på "Öppna System Protection" för att öppna fönstret Systemegenskaper. Klicka på en ruta bredvid den enhet du vill spara filer i, klicka sedan på rutan "Create. "
  3.
  Skriv ett namn i den tomma textrutan och klicka på" Skapa ". Detta namn kommer att hjälpa dig identitet återställningspunkten senare. Klicka på" Finish "efter bekräftelse återställningspunkten information visas på skärmen.

  Återställa en sparad punkt i Vista och 7


  1.
  Klicka på "Start" eller Windows-ikonen i nedre hörnet av skärmen . Skriv "System" i sökrutan och tryck "Enter". Klicka på "System Restore" för att öppna Systemåterställning fönstret.
  2.
  Klicka på "Nästa" längst ned i fönstret. Klicka på återställningspunkt du vill använda och klicka sedan på "Nästa".
  3.
  Klicka på "Nästa" en gång till, sedan på "Finish" i skärmbilden för bekräftelse. Klicka på "Ja" i dialogrutan som dyker upp på skärmen.
  4.
  Vänta på Systemåterställning för att slutföras. Klicka på "Omstart" för att starta om datorn. Om Recovery Manager kommer på skärmen efter att datorn startas om, klicka på "Avbryt".


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man bränner en online video till en DVD

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra Sony Vaio FJ-serien bärbara datorer
 • hur man uppgraderar en dator torn
 • Hur man använder en webbkamera med en HP Pavilion dv2845
 • fördelarna med en usb hoppa enhet
 • hur man öppnar en pc fall
 • hur du tar bort papper i ett papperstrassel för en Dell 1700 laserskrivare
 • HP 1310 skrivare felsökning
 • hur man fyller 28a bläck
 • Hur man överför ett gammalt dator hårddisk
 • hur 12-vägs flera saker i förädlingskedjan