Dator > högtalare som fungerar med Dell st

 • högtalare som fungerar med Dell st


 • Även datorer kan komma med inbyggda högtalare behöver du inte vara en sund buff eller audiovisuella entusiasten att vilja en högre ljudkvalitet, särskilt när det gäller att bärbara datorer. Dessa tillbehör kan vara så enkelt som en extra satellithögtalare eller två, eller ett helt system som inkluderar subwoofers och individuellt styrda komponenter. Om du äger en Dell-dator, men du vill se dina högtalare kommer att vara förenliga med det, och det enklaste sättet att göra det är att välja från raden av talare som produceras av företaget självt.

  Dell A525

  Dell A525 multimedia högtalarsystem för PC levereras med två satellithögtalare och en subwoofer. Tillsammans producerar de 30 watt av ljud i frekvensområdet 45 hertz till 20 kilohertz. Varje bit är inte mer än 6,7 inches hög och 2,6 inches djupt. Satelliterna i allmänhet är placerade på vardera sidan av skärmen, där de ger grundläggande ljud. Subwoofern placeras någon annanstans och gör lägre toner, vilket gör att basen att komma igenom tydligt. Det förfinar och förbättrar även ljudet, vilket gör en mer högkvalitativ ljudupplevelse. I juni 2010 är det tillgängligt för under $ 100.

  Dell A225

  Detta system med två högtalare har utformats för att arbeta med både bärbara och stationära datorer, ansluta med en USB-kabel. En mer kostnadseffektiv val än A525 som levererar A225 satellitsystemet bara 1,2 watt av ljud. För optimal prestanda, kan en högtalare placeras på varje sida av skärmen. Den on-off switch och volymkontroll ligger på endast en av de bitar, så det borde vara placerad på den sida som är bekvämare till användaren. I juni 2010 Priset för denna uppsättning var ungefär $ 40.

  PS210 Bärbar Stereo Speaker

  Med en höjd på endast 2,1 inches, en bredd på 5,9 inches och ett djup av 1,5 inches, är detta bärbara högtalare bekvämt och spelar " inte ta upp mycket plats. Också ansluten med en USB-kabel, kan PS210 användas med antingen en stationär, netbook eller bärbar dator. Det tar tre AAA-batterier och lägger ut 2,6 watt ljud. Utöver den USB-anslutning, kan det vara anslutna med linjeingång för ljud kabel, vilket gör den kompatibel med MP3-spelare också. Dess juni 2010 kostar från tillverkaren var ca $ 30.

  AY511 SoundBar

  SoundBar är utformad för montering till Dell bildskärmar, vilket frigör utrymme på skrivbordet som normalt skulle krävas av ett högtalarsystem. Dess Virtual Surround-funktionen ger en rik, hög ljudkvalitet som inte verkar komma från 1,5 med 17,7-tums bar. SoundBar är ren och klar framställning, även med bas, ger ut högst 20 watt med minimal förvrängning. Innan du beställer denna högtalare, men se till att det kommer att vara kompatibel med bildskärmen. I juni 2010 priset för SoundBar var ungefär $ 70 när köpt från Dell.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur installerar jag bläckpatroner på en kanon iP4000?

Relaterade artiklar


 • hur man helt ta bort en hårddisk
 • hur man fixar en pipa på min HP dv4000 laptop
 • hur man fixar en läsa fel på interna hårddisken några startbara enheter fel
 • hur man bygger gamla kompakta datorer
 • hur man byter en Intel hårddisk på en iMac 17
 • hur man på PS2 arbete EyeToy-kamera på en PC
 • hur man installerar intern hårddisk 320GB xp & format
 • Hur man laddar ner musik från nätet till en dator för mp4
 • hur man installerar ATI-drivrutinerna med uue
 • hur man installerar ett nvidia drivrutinen i en Dell Inspiron