Dator > hur man uppgraderar ett grafikkort för en Toshiba A55-5.326

 • hur man uppgraderar ett grafikkort för en Toshiba A55-5.326


 • Kvaliteten på ditt grafikkort avgör till stor del den video kvalitet på din bärbara dator LCD-skärmen. Många tillämpningar kräver en viss typ, eller hastighet grafikkort. Toshiba A55 Series Laptop är inbyggt med en Intel 855GM grafikkort och kan köras på 32 MB delat DDR SDRAM-grafikminne. Uppgradera ditt grafikkort tillåter dig att bearbeta och visa bilder snabbare. Tyvärr har du helt isär din bärbara dator för att få tillgång till grafikkortet

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator, och sedan dra ut nätsladden från sin sockel. Koppla från alla diverse kablar eller externa enheter från datorn. Stäng LCD-skärmen, och sedan placera den bärbara datorn nedåt. Tryck fast i hållarna på spärren säkring av batteriet till sitt fack. Lyft batteriet ur facket och lägg den åt sidan.
  2.
  Koppla enda Phillips-skruvar säkra hårddisk, modem, RAM och trådlös kortluckan till botten hölje den bärbara datorn.
  3.
  Leta reda på hårddisken i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn höljet. Skjut hårddisk till vänster för att koppla ur den från moderkortet och sedan ta bort hårddisken från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  4.
  Leta reda på RAM-moduler ligger nära centrum av den bärbara datorn höljet. Skjut på att behålla flikarna på vardera sidan om RAM-modulen och skjut sedan ut modulen ur minnet fack och ställ den åt sidan. Upprepa detta steg för varje minnesmodul du tar bort.
  5.
  Koppla de två antennkablarna från trådlösa kortet sitter under RAM facket. Bred ut spärrarna på vardera sidan av det trådlösa kortet och sedan ta bort den från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra modemet till botten högra hörnet på den bärbara datorn höljet. Lyft modemet ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  7.
  Ta bort alla synliga kvarvarande Phillips-skruvarna från botten hölje av den bärbara datorn.
  8.
  Placera den bärbara datorn med framsidan upp, och sedan öppnar LCD-skärmen så långt det går. Använd en liten platt skruvmejsel för att bända upp tangentbordet bezel från höger sida. Tangentbordet ramen är en tunn remsa av plast som sitter mellan tangentbordet och LCD-skärmen. Ta bort ramen och den åt sidan.
  9.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar säkra tangentbordet till den bärbara datorn basen. Lyft upp den övre kanten av tangentbordet närmast LCD-skärmen. Placera tangentbordet ansiktet och ner över den bärbara handledsstödet. Koppla bort tangentbordet bandkabel från moderkortet. Ta tangentbordet från den bärbara datorn basen.
  Tio.
  Bort de två Phillips huvud-skruvarna som metallplattan som täcker tangentbordet kontakten på moderkortet. Avlägsna plattan och ställ den åt sidan. Rätten skruven på plattan säkrar även den optiska enheten. Skjut den optiska enheten ur facket och lägg den åt sidan.
  11.
  Koppla växeln kabeln från moderkortet, och sedan ta bort enstaka Phillips-skruv säkra växeln panelen till toppen av den bärbara datorn höljet nära skärmen. Ta bort växeln panelen och ställ den åt sidan.
  12.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra varje LCD gångjärnsskyddet till den bärbara datorn. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp och ta bort gångjärnskåporna.
  13.
  Ta bort Phillips-skruvarna säkra fästet videokabeln till den bärbara datorn. Ta bort fästet och ställ det åt sidan. Koppla bort videokabeln från grafikkortet på den bärbara datorn.
  14.
  Leta talaren, styrplatta och antennkablar ovanför handledsstödet nära centrum av den bärbara datorn höljet. Koppla varje kabel från sina respektive kontakter på moderkortet.
  15.
  Ta bort de två Phillips-skruvar lokalisera diagonalt från varandra nära centrum av den övre laptop hölje. Dessa skruvar är de sista återstående skruvarna som håller lamphuset till basen på den bärbara datorn.
  16.
  Skilj lamphuset församling från den bärbara datorn bas genom att lyfta bakom LCD gångjärnen. Arbeta dig på framsidan av den bärbara datorn tills hela övre hölje av den bärbara datorn tas bort från basen. Ställ den åt sidan.
  17.
  Leta reda på grafikkortet nedanför Kylfläkten på övre vänstra hörnet av moderkortet. Ta bort de tre Phillips-skruvar säkra grafikkortet till moderkortet och sedan ta bort den och sätta den åt sidan.
  18.
  Upprepa föregående steg i omvänd att installera den nya grafikkort och sätt ihop den bärbara datorn.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar en DVD-ROM

Relaterade artiklar


 • tips för att snabba upp en Lenovo y410 laptop
 • hur man anpassar en Windows-skrivbordet att se ut som en Mac OS
 • förstoringsglas datorskärmar
 • det vetenskapliga begreppet buffertar
 • hur man installerar Windows XP extern hårddisk USBs
 • hur du aktiverar anpassad bakgrundsbild på en IPAD
 • Lägga till en pc notebook till en Mac modem
 • hur man uppgraderar Compaq Evo D300 processorer
 • DIY RCA-till-VGA-bildskärm adapter
 • hur du lägger till minne till en HP Pavilion Elite m9250f