Dator > hur man uppgraderar en 700m processor

 • hur man uppgraderar en 700m processor


 • Det är oundvikligt att din bärbara dator så småningom kommer att sakna systemspecifikationerna att hänga med de senaste programversionerna. Varje laptop användare som inte har något emot att ta en mer konkret tillvägagångssätt kommer att tycka att uppgradera processorn är sannolikt ett billigare alternativ än att få en annan bärbar dator. För att ersätta Pentium M-processor installerad i din Dell Inspiron 700M du först måste ta bort en rad andra hårdvarukomponenter

  Du behöver:.
  Extern lagringsenhet
  Platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.
  Socket 479-processor.


  1.
  Kopierar alla filer du inte har råd att förlora din Inspiron 700M till en extern lagringsenhet i händelse av ett problem under processorn uppgraderingen. Stäng av 700M och koppla alla kablar som är anslutna till den bärbara datorn.
  2.
  Stäng 700M skärm och vända laptop över. Skjut svarta batterispärren bar till höger för att låsa upp batteriet. Släppet Baren ligger i nedre vänstra änden av 700M fall.
  3.
  Ta ut hela batteriet ur 700m. Vänd 700M igen och öppna skärmen tills den bärbara datorn är att lägga ut platt på 180 grader.
  4.
  Lokalisera de två silver, plast gångjärn kepsar som är placerade längst till vänster och höger kant på nedre kanten av skärmen. Tryck in gångjärnet mössor med kanten av en platt skruvmejsel och dra sedan hela plast gångjärnsskyddet av den bärbara.
  5.
  Bort de två skruvarna tangentbord döljer sig under den gångjärnsskyddet med en stjärnskruvmejsel. Lyft den övre kanten av tangentbordet mot dig och placera den på 700M s handledsstödet.
  6.
  Koppla den svarta flatkabeln som ansluter tangentbordet till moderkortet inuti Inspiron 700M. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  7.
  Bort de fyra skruvarna från toppen av metall värme diskbänken. Kylflänsen är torget, silver enhet ligger i den lägre delen av moderkortet direkt intill kylfläkten.
  8.
  Dra kylfläns ur 700M att beskriva det aktuella processor. Leta låsskruven under processorn. Vrid moturs för att låsa upp den aktuella processorn från sin sockel.
  9.
  Ta två sidor av olåst processor och lyft direkt upp för att ta bort processorn från sockeln. Placera den nya processorn på sockeln och rikta in stiften på processorn med hålen i uttaget. Tryck processorn ner och vrid medurs låsskruven.
  10.
  Tillbaka kylflänsen och dess skruvar. Återanslut tangentbordet kabel och ställa in tangentbordet på plats igen. Byt de två skruvarna och skjut plast gångjärnsskyddet tillbaka till 700m.
  11.
  Ställ batteriet till porten på undersidan av 700M och slå på den bärbara datorn.

  tips och varningar


 • Endast ett socket 479-processor stil passar på sockeln inne i Inspiron 700M.
 • Skydda din 700M laptop och dess nya processorn från statisk elektricitet genom jordning själv innan du påbörjar uppgraderingen. Kort beröra någon omålad metallyta för att jorda dig själv.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du aktiverar magiska porten stödet på ett Sony Memory Stick

Relaterade artiklar


 • hur man gör en PS2 till PC-controller converter
 • Hur konvertera en dator i s-video till ut s-video
 • elektronik projekt baserade på en mikrokontroller
 • hur man uppgraderar en Dell 4600c strömförsörjning
 • hur du gör din egen laptop klistermärke
 • hur man bygger en cd-spelare med hjälp av en gammal CD-ROM Drive & nätaggregat
 • hur man installerar RAM i en MSI gx 700
 • hur man kan öka hastigheten dator cpu
 • felsökning en Hewlett Packard bildskärm som inte startar
 • Defragmentera utan skadestånd