Dator > laser vs bläckstråleskrivare priser

 • laser vs bläckstråleskrivare priser


 • Bläckstråleskrivare är en populär hem utskriftslösning, på grund av deras låga på framsidan kostnad. Kan dock vara billigare i längden att investera i en laserskrivare, på grund av kostnaden för bläckpatroner jämfört med toner. Några faktorer att använda för att avgöra vilken typ av skrivare som är bäst för dina behov omfattar färg behov, tryckta sidor och budget

  Laserskrivare Pris

  En laserskrivare fungerar genom att lysa en laser på en ljuskänslig trumma. Detta ändrar elektrisk laddning i området, och kontroller där laser anbringar skrivare toner. Svartvita laserskrivare priser skrivaren börjar på $ 60, och färglaserskrivare börja på $ 129,00. Detta pris höjningar med utskriftshastighet, skrivare kvalitet, prestanda nätverk och ytterligare funktioner som skanning och faxning.

  Inkjet Pris

  En bläckstråleskrivare verk av skrivhuvuden besprutning bläck från patronerna på pappret. Skrivhuvudet kan vara en del av skrivaren eller delar av bläckpatron. Den initiala kostnaden för en bläckstråleskrivare är något som många människor finner tilltalande. Bläckstråleskrivare börjar på $ 30 för färgutskrifter. Allt i ett-enheter som kombinerar utskrift, skanning och kopiering börjar med $ 50.

  Toner Pris

  Toner är pulvret som används av laserskrivare för att skapa text och bilder. Tonerkassetter är långa och rektangulära, och infogas i trumma i skrivaren. Det finns två typer av toner --- regelbunden och hög avkastning. Högkapacitetstoner har helt enkelt en större mängd av toner i kassetten, så att den skriver ut fler sidor. Det genomsnittliga antalet sidor som en tonerkassett kan skriva ut är cirka 3. 000. Toner Priserna börjar på $ 35.

  Bläckpatron Pris

  bläckstråleskrivare bläckpatroner för utskrift av bilder och text. De flesta bläckpatroner skriva ut 500 sidor. Dessa patroner börjar på $ 10. Vissa skrivare använder 4-i-ett-kassetter som kombinerar alla färger som skrivaren behöver. Nackdelen med dessa är att de måste bytas ut när en färg tar slut.

  Speed

  Hastigheten på en skrivare kan också vara en övervägande. Laserskrivare är tre till fem gånger snabbare än en bläckstråleskrivare i genomsnitt, enligt Team ITS. Detta är en viktig faktor om skrivaren ska användas ofta, särskilt på ett kontor inställningen. Printer hastighet mäts i sidor per minut, eller PPM.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man byter en Dell Latitude cpu

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en Core Duo-processor
 • Hur du tar tangentbordet ut på en IBM thinkpad 380d bärbar dator
 • hur du säkerhetskopierar en gammal hårddisk på en ny dator
 • hur man skriver ut med fotopapper
 • hur du tar bort en trumenhet från en Samsung CLP 500
 • hur man installerar en HP kort notebook video
 • hur reparera ett fel drivrutinen på en dator
 • termiska skiva skrivare kompatibel med Windows Vista
 • hur man kalibrerar en bärbar dator
 • hur man överklockar en HP stationär dator