Dator > hur man använder en webbkamera på en bärbar dator

 • hur man använder en webbkamera på en bärbar dator


 • En webbkamera är en digital videokamera som skapar utgång som kan ses via Internet. Du kan ta bilder i en fil för senare överföring och visning (till exempel video podcasting eller webbutsändning), eller kan du streama video i realtid (till exempel, chatt och videokonferenser). Webbkameror ansluta till din bärbara dator via en USB-kabel, och du kan antingen bifoga dem direkt till den bärbara datorn locket när den bärbara skärmen är öppen eller sätta dem på en plan yta på båda sidor av den bärbara datorn så att linsen kan vara inriktad på dig. Nyare bärbara datorer, små notebooks och netbooks ofta levereras från fabriken med ett webbkameror inbyggd Även om olika modeller av webbkamera finns, deras användning liknande

  Du behöver:.
  Bärbar dator
  . Webbkamera.
  Webcam förare.
  Internet-anslutning.
  Chatt eller videokonferenser programmet.

  inbyggd webbkamera


  1.
  Logga in på ditt konto och placera den bärbara skärmen så att objektivet pekar i din riktning. Du kan finjustera mål och inriktning när du börjar webbkameran.
  2.
  på programikonen för att starta webbkameran verktyget. Skärmen kommer att blinka, och webbkameran verktyget öppnas.
  3.
  Använd de inställningar menyn för att justera fokus, färg, ljusstyrka, mättnad och bildstorlek, och flytta den bärbara skärmen så att ditt ansikte är helt inom skottet området.
  4.
  Stäng webbkamera eller nyttoföremål, eller om du inte planerar att gå in en chatt eller videokonferens session kan du spela in en video för senare överföring och stäng verktyget efteråt.
  5.
  Börja chatta eller videokonferens program om programmet stöder automatiska anslutningar. Observera att du kanske behöver konfigurera varje program separat för att uppnå optimala WebCam-inställningar. När du avslutar chatten eller videokonferens session kommer webbkameran stängas automatiskt.

  USB-ansluten webbkamera


  1.
  Logga in på ditt konto, installera webbkameran programmet på din bärbara dator och koppla in webbkameran i en ledig USB-port när du tillfrågas.
  2.
  Fäst webbkamera till toppen av din laptop skärm bostäder eller placera webbkamera för att endera sidan av bärbar dator, med objektivet mot dig direkt. Du kan finjustera mål och inriktning när du börjar webbkameran.
  3.
  På programikonen för att starta webbkameran verktyget. Skärmen kommer att blinka, och webbkameran verktyget öppnas.
  4.
  Använd de inställningar menyn för att justera fokus, färg, ljusstyrka, mättnad och bildstorlek, och flytta webbkameran objektivet så att ditt ansikte är helt inom skottet området, stäng sedan webbkameran verktyget. Om du inte planerar att skriva in ett snabbmeddelanden eller videokonferenser session kan du spela in en video för senare överföring och stäng verktyget efteråt.
  5.
  Börja snabbmeddelanden eller videokonferenser program. Om programmet stöder automatiska anslutningar. Observera att du kanske behöver konfigurera varje program separat för att uppnå optimala WebCam-inställningar. När du avslutar snabbmeddelanden eller videokonferenser sessionen kommer webbkameran stängas automatiskt.

  Tips och varningar


 • Videofiler kan bli mycket stora, och det gör det inte ta en massa filer att använda upp allt utrymme på en bärbar dator hårddisk, så det är en bra idé att välja medelstora, medelhög upplösning för dina filmer och regelbundet överföra dina videofiler till andra enheter eller media.
 • Innan du köper en webbkamera, bör du bekräfta att det kommer att fungera med din favorit snabbmeddelanden och program videokonferenser. Programutvecklare tillhandahålla listor över kompatibla webbkameror på sina webbplatser och identifiera minimikrav för maskinvara.
 • Undvik videofilmar allt med en webbkamera som du inte vill offentligt sändning. Webcam utgång är konstruerad och optimerad för Internet filöverföring.

Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:hur man ansluter en bärbar dator till ett PC-nätverk

Relaterade artiklar


 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • Hur man testar en bärbar dator för barn
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur man skapar en partition på en bärbar dator
 • det bästa sättet att klara en bärbar dator innan det återsänds till en arbetsgivare
 • hur man använder en webbkamera på en bärbar dator
 • hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett PC-nätverk
 • hur man lär sig att använda en bärbar dator