Dator > viktigt krav för spel laptops

 • viktigt krav för spel laptops


 • Även konsol spel kan vara billigare, många spelare föredrar fortfarande de erfarenheter som PC-spel. Medan spel stationära datorer är enkla att uppgradera och ofta billigare än lika effektiva gaming laptops, många spelare föredrar att överföra bärbara spel. När du köper en gaming laptop finns det vissa viktiga komponenter bör du se upp för att se till att du får mest för pengarna.

  RAM

  Två av de viktigaste komponenterna som går att göra en gaming laptop är RAM och CPU. Program och spel på datorn alla använda RAM för att köra. Den mindre RAM du har, desto lägre prestanda kommer att bli. Med PC gaming teknologi alltid går framåt, är det klokt att få ut det mesta RAM-minne du kan. I flesta fall kommer 4GB DDR3 SDRAM erbjuder den bästa prestandan. Tänk på att RAM-minnet på många bärbara datorer är lätt att nå och uppgradera.

  CPU

  CPU är som datorns hjärna och det hanterar alla de komplicerade bearbeta information. Naturligtvis de mer avancerade din CPU är mer kapabel blir det att köra avancerade spel. De flesta processorer kommer med 32-bitars arkitektur, vilket innebär att de kan arbeta med upp till 4 GB RAM-minne. Mer avancerade processorer är tillgängliga med 64-bitars arkitektur som kan hantera mycket mer RAM-minne, vilket gör dem absolut bästa CPU val för spelare. Även om tekniken inte har hunnit ikapp ännu, hävdar Webopedia. com att 64-bitars processorer teoretiskt kan hantera upp till 1TB (1000GB) RAM-minne.

  Graphics

  En annan viktig bit av gaming laptop pussel är en bra grafik kort. Det finns två typer att vara medveten om, integrerat och dedikerade grafikkort. Utan att bli alltför teknisk, integrerad grafik kort är sämre kvalitet än dedikerade cards. Therefore föreslår Buy. Blorge. com att en gaming laptop har ett dedikerat grafikkort. När du väljer ett dedikerat grafikkort, är det klokt att gå med ett välkänt namn som Nvidia eller ATI, eftersom dessa företag är branschledande. Men kom ihåg, vad som är bra idag kan vara förlegade i morgon. Innan du köper din bärbara dator, forskning grafikkortet och se till att det är bevisat att fungera bra med spel.

  Batteri

  High-end datorkomponenter normalt drar mer batteri än budget komponenter, är så starkt batteri avgörande för en bra gaming laptop. Leta efter ett litium-jon-batteri och få en med så många celler som du har råd. Batterier kommer normalt med tre, sex och nio celler. Ju fler celler, desto längre batteriet, så en bra gaming laptop behöver minst en sex-cells litiumjonbatteri.

  Andra aspekter

  medan mindre viktigt, det finns andra viktiga faktorer som gör en bra gaming laptop. Skärmstorlek, medan upp till dig, bör vara tillräckligt stor för att enkelt läsa all text presenteras under dina spel. Se också till att tangentbordet och styrplattan är bekväma för dig eller vara beredd att köpa en extern uppsättning. Slutligen måste alla gaming laptop en rejäl hårddisk för att verkligen hålla alla dina spel, så leta efter en bärbar dator med minst 250GB hårddiskutrymme.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man använder den valfria portar på min hp pavilion

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en Dell-dator
 • Hur du kopierar mitt operativsystem till en ny hårddisk
 • hur man bygger eller återvinna NTFS struktur
 • dator för Flip Video
 • PC inspelningsenheter
 • hur radera ditt operativsystem från din hårddisk
 • canon 9100 skrivare felsökning
 • Lexmark refill instruktioner
 • hur du tar bort nyckeln mössor
 • hur man bestämmer en HP-skrivare kod administratör