Dator > Hur skriver jag ut en 2,5-av-2.5-tums bild?

  • Hur skriver jag ut en 2,5-av-2.5-tums bild?


  • Med grundläggande imaging programvara, kan du krympa och manipulera bilder på varje storlek för inramning eller annan användning. Små bilder kan enkelt göras på din skrivare för hemmabruk. Med en högupplöst fil på 2,5-av-2. 5 inches (eller större) är nödvändigt för acceptabel utskriftskvalitet. Photo-specifika papper finns på datorbutiker försörjning och att kraftigt öka livfulla färger och kontrast för din tryckta bilden

    Du behöver:.
    Bildfil
    . Dator bildprogram.
    Skrivbordsskrivare.
    Fotoskrivare papper.


    1.
    Öppna fotot i datorns bildprogram. Göra de anpassningar som krävs eller önskas av färg och kontrast i bilden.
    2.
    Gå till filen resolution genom att navigera till bilden alternativen. Upplösningen anger punkter per tum av filen. Ange ett värde av 300 dpi i rutan för upplösning för högsta kvalitet på resultaten utskrift.
    3.
    Ändra storleken på din bild till 2,5 inches med 2. 5 inches genom att skriva in dessa värden i Bild dialogrutan Alternativ. Om din bild inte redan är en kvadrat, två val kvar. Det första är att beskära bilden till en kvadrat. Mottagaren markeringsverktyg kan ge dig möjlighet att hålla torget till en uppsättning storlek för att hjälpa till i denna process. Det andra alternativet är att tvinga en dimension av den bild som skall avlånga eller krympt till 2,5 inches med unclicking möjlighet att behålla proportioner och sedan skriva i denna storlek. Beroende på den ursprungliga måtten på bilden, dock kan detta resultera i en oroväckande disproportioned bild. Det första alternativet rekommenderas.
    4.
    Klicka på "Skriv ut" från "Arkiv"-menyn, och fortsätter att "Utskriftsalternativ" för att öppna en dialogruta med val. Dessa alternativ varierar beroende på skrivarens tillverkare, men av högsta kvalitet foto-utskrifter alternativet bör väljas.
    5.
    Välj den typ av papper du använder i samma dialogruta. Det papper som du köper kan komma med informativt blad för att guida dig bland de val som listas. Om detta inte är tillgänglig, välja det alternativ som motsvarar huruvida dina papper är blank eller matt och hänvisar till fotokvalitet papper. Klicka på "Skriv ut" i den här dialogrutan för att avsluta.

    Tips och varningar


  • När du har ändrat upplösningen på din bild till 300 dpi, kanske du märker att bildstorleken har krympt till mindre än 2,5-av-2. 5 inches. Det är möjligt att fortsätta med att ändra bildstorleken, men den tryckta kvalitet kommer att vara sämre med möjliga pixelisering. För att undvika pixelering, använda en högre upplösning fil eller göra en högre upplösning genomsökning av din bild.
  • att spara på fotopapper för flera utskrifter, bocka av "Center Bild" låda från dialogrutan Skriv ut. Ange en u00BD-tums värde för övre och vänstra gränser för att lämna plats för flera bilder på samma ark.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur isär en bärbar dator





Relaterade artiklar


  • hur du formaterar ett 4GB microSD-kort
  • Felsökning av Brother HL 2140 kompakta laserskrivare
  • dator finansieringsalternativ
  • hur man använder en VHF-trådlös mikrofon med en dator
  • hur du återvinner kompatibel Toner
  • hur man mäter bredden på din laptop skärm
  • hur man använder bärbara datorer i klassrummet
  • hur man ändrar en lösenord administratörskonto
  • hur man byter batteri i en IBM laptop
  • hur man fyller hk D5460 bläckpatroner