Dator > företag som gör plottrar

  • företag som gör plottrar


  • Plotters används för att skriva ut stora bilder, exempelvis fotografier, ritningar och teckningar. De kan producera motorvägen skyltar, banderoller, ritningar, affischer och andra storskaliga projekt print. Kallas även stora format skrivare kan skriva ut plottrar på olika ytor, inklusive bestruket papper, tyg, canvas och vinyl. De säljs av välkända elektronik företag samt tillverkare specialitet. Plottrar som vanligtvis endast säljs via auktoriserade återförsäljare eller direkt från tillverkaren.

    Hewlett-Packard

    USA-baserade Hewlett-Packard tillverkar ett omfattande sortiment av plottrar. Dess low-end-modeller, för hem och små företag använder, är kostnadseffektiva för låg-volymer. HP: s industriella plottrar används av företag som verkstadsföretag. Företaget är också en stor leverantör av plottrar och leveranser till myndigheter, hälso-företag och sjukvård samt utbildning marknaden. Priserna för HP Enterprise klass storformatsskrivare topp $ 20. 000. HP gör också plotter leveranser, inklusive bläck, bestruket papper, affischpapper, banderoller, tyg, duk, film lösningsmedel och latex.



    Hewlett-Packard Company

    3000 Hanover Street

    Palo Alto, CA 94304-1185

    650-857-1501

    hp. com

    Roland GD

    Roland DG är ett japanskt företag som specialiserat sig på datorer för kreativa konst och 3D-modellering. Bolaget har en historik av att släppa banbrytande produkter, inklusive den första storformatsskrivare som används vattenbaserat bläck. Det gör inte produkter för hem konsumentbruk. Alla dess storformatskrivare är för hög ljudvolym. Dess främsta produkter såsom SOLJET PRO II V SJ-1045E kan ge stora skylten grafik som håller i upp till tre år utomhus. Roland DG tillverkar även tillbehör och material utskrift för plottrar. Priserna för Roland DG storformatsskrivare kan toppa $ 60. 000.



    Roland DGA Corporation

    15. 363 Barranca Parkway

    Irvine , CA 92618

    800-542-2307

    rolanddga. com

    Canon

    japanska elektronik Canon tillverkar plottrar för allmän och industriellt bruk. Bolagets low-end modeller används av konstnärer och småföretag att trycka affischer och tekniska dokument. De har ett bläck som låter användare byta färg utan att stanna en upplaga. Canons avancerade plottrar i allmänhet inte lika avancerad som de från konkurrenterna som specialiserat sig på maskiner. Däremot kan priset på Canon plottrar topp $ 10. 000. Canon tillverkar även tillbehör för sin hårdvara, inklusive bläck, programvara, papper och andra utskriftsmedia.



    Canon USA, Inc.

    En Canon Plaza

    Lake Success, NY 11042

    516-328-5000

    usa. canon. com

    Océ

    Océ är ett multinationellt företag med säte i Nederländerna som specialiserat sig på brett format plottrar för branscher som använder datorstödd design applikationer som verkstadsindustri, regering och telekommunikation. Företaget skryter med att dess TCS300 modell är det snabbaste CAD färgplotter på marknaden. Utöver sin plottrar, säljer Océ även specialvaror, såsom papper, toner, pennor plotter och specialitet film. Alla av Océs produkter är avancerade och multifunktion med funktioner som skanning och nätverk-kompatibilitet.



    Océ Nordamerika

    100 Oakview Drive

    Trumbull, CT 06611

    800-945-9708

    oceusa. com


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:Hur hårddiskar misslyckas?





Relaterade artiklar


  • hur man rengör ett virus på en flash-enhet
  • Felsökning en Microsoft optisk mus
  • hur man reparera en LCD
  • hur man sätter musikfiler på ett compact flash-enhet
  • hur man byter en HP Photosmart 230 bläckpatron
  • hur man skriver ut filer på en Zip-enhet
  • hur man förlänga livslängden för min laptop batteri
  • Apple G4 vill inte vakna ur viloläge
  • hur du använder HP järn om överlåtelse papper
  • hur du tar bort modemet från en Compaq Presario M2000 laptop