Dator > hur man kan felsöka JavaScript för Firefox

  • hur man kan felsöka JavaScript för Firefox


  • JavaScript-fel och flaskhalsar kan stoppa vacker kod i dess spår . Däremot kan felsökning JavaScript i Mozilla Firefox bli mycket påskyndas med ett hjälp av ett antal allmänt tillgängliga anknytningar . Tillägg som Firebug , webben Developer Extension , och JavaScript Debugger , tillåta enskilda personer möjlighet att se på enskilda rader kod som det strider för att kontrollera det för fel som kan bryta koden när den är igång . Dessutom dessa verktyg tillåta enskilda programmerare chansen att bättre förstå var och hur koden fel kan åtgärdas i programplaneringen.

    Du behöver:
    Mozilla Firefox
    . JavaScript debugging förlängningar : Firebug , Web Developer Extension , JavaScript Debugger

    hur man kan felsöka JavaScript i Firefox


    1
    Installera en kopia av Mozilla Firefox . in på datorn som har Developer Tools aktiverat (under " Custom Installation " och sedan " Developer Tools " ) . För att kontrollera om en aktuell version av Firefox har Developer Tools , se till att ett " DOM Inspector "är tillgänglig i menyn "Verktyg" .
    2 .
    Lägg tillägg till den installerade kopian av Firefox som hjälper till med JavaScript felsökning ( se Resurser för länkar) . Installera Web Developer Extension , JavaScript Debugger och Firebug .
    3 .
    Inaktivera sidan cache i Firefox . För att göra detta från menyn "Verktyg" öppna Web Developer funktionen och avaktivera sida cachen genom att klicka på " Inaktivera Cache ".
    4 .
    Visa sidan källan till berörd sida av högerklicka på sidan och välja " This Frame " och sedan " Visa ramkälla . " Använda JavaScript -konsol i menyn "Verktyg" , se gällande fel och meddelanden Logga .
    5 .
    anställa en av de många tillgängliga Firefox -tillägg som kan stöd i felsökning JavaScript . Tillägg som t. ex. Firebug möjligt för användare att exekvera skriptet en rad i taget att spåra fel , att bryta när fel uppstår och att navigera genom skriptet med lätthet . JavaScript- konsolen som ingår i webbläsaren Firefox kan vara svårt att navigera gör och inte låta enkelt , intuitivt söka efter alla objekt .
    6 .
    igenom hela manuset rad för rad för att se var felet i körning inträffar. Åtgärda felet och försök att åter köra koden . Hoppa till nya fel och flaskhalsar som koden körs , om fastställande av dem när de uppstår . Efter alla synliga fel har behandlats , ladda den ursprungliga sidan . Om det löper på lämpligt sätt, lämna felsökning mjukvara . Om det fortfarande har fel , öppna Firebug och ompröva JavaScript -koden för nya fel .

    tips och varningar


  • Tålamod är viktigt när felsökning JavaScript . Köra skriptet rad för rad efter större förändringar kan låsa upp en bättre förståelse för hur den används .

Previous:nothing Next:hur man målar i en panel i Visual Basic





Relaterade artiklar


  • Hur konverterar jag den datumstämpel datum i DB2 ?
  • hur du aktiverar root tillgång till MySQL från fjärrdatorer
  • hur man kan övervaka nätverkshårdvara
  • hur man skriver ett program för att beräkna ränta på ränta
  • hur man kommentar i ett java script
  • Hur får man en lista över skrivare i VB6
  • hur man skapar en vbs script
  • skript för Windows
  • tutorial för adodc kontroll
  • Vad är Java -konsolen ?