Dator > php och ide verktyg

 • php och ide verktyg


 • Hypertext Processor ( PHP ) är ett skriptspråk som ofta används inom webbutveckling på grund av den lätthet med vilken man kan bäddas i samma fil som HTML . , men det är ett generellt språk som kan mer än att köra webbplatser . Även PHP-koden kan skrivas direkt i en textredigerare , från ödmjuka Vim till de typiska Windows Anteckningar , många programmerare föredrar att arbeta inom en integrerad utvecklingsmiljö ( IDE ) som kombinerar programmering, dokumentation och testmetoder allt i ett användargränssnitt. En mängd av Ides finns tillgängliga som stöd för PHP .

  Netbeans

  Även om de flesta förknippas med Java är NetBeans IDE även kan hantera PHP -projekt . NetBeans har Inbyggt stöd för Zend och Symfony ramar , samt stöd för provning av kollin som PHPUnit och selen . IDE kan seemlessly arbeta med data medan den är lagrad på fjärrservrar med FTP och SFTP -protokoll , och PHP för att komma åt en MySQL -databas kan genereras automatiskt från något annat än en SQL-fråga . Detta är utöver standard IDE funktioner som syntaxmarkering , kodkomplettering och verktyg refactoring .

  PDT

  PHP Development Tools ( PDT ) ram lägger PHP-stöd till den populära C + + och Java IDE Eclipse . PDT följer strikt de standarder som fastställts i Eclipse ramverk , så att den smidigt integreras med projekt i Eclipse . Detta är en välsignelse för programmerare som behöver server-och klientsidan kod i mer traditionella språk som C + + eller Java för att interagera rent med webbplatsen genomförandet i C + + .

  Nusphere PhpED

  Netbeans och PDT är bra för programmerare som behöver arbeta i ett stort antal språk och vill hålla allt under samma huven , men PhpED är designad för PHP och bara PHP . Den innehåller funktioner skapa kod som tar hårt arbete av gemensamma , standardtext uppgifter att skapa kod , samt en sofistikerad Profiler för att mäta kod prestanda och peka långsam delar av kod som kan bromsa resten av systemet ner . Den har också ett bibliotek med plugins som gör att du kan lägga din favorit externa verktyg i användargränssnittet , såsom CVS dokument styrsystemet och HTML Validator .

  Zend Studio

  Zend Studio är PHP utformad för att smidigt integreras med Zend webbservern . Förutom PHP , innehåller den också IDE funktioner för de språk du är mest benägna att använda med PHP , såsom HTML, CSS och JavaScript . Den har en PHP- debugger inbyggd , tillsammans med integrerat stöd för den PHPUnit testa paketet . Gemensamma databaser som MySQL stöds , tillsammans med system versionskontroll som Subversion och CVS .


Previous:nothing Next:hur du vill visa Word-dokument i . NET webbsidor

Relaterade artiklar


 • prolog vs lisp
 • hur man fixar hårdvara
 • hur man skriver egna taggar i JSP
 • hur man gör bilder bläddra
 • hur du aktiverar hårdvaran omkopplaren för ett trådlöst kort på Dell Latitude D410
 • hur man kan spara bilder från picturebox kontroll i Visual Basic
 • hur man kopplar SQL-frågor med Visual Basic
 • hur man lär sig SQL-programmering
 • förteckning över databaser som används med java
 • Hur konvertera HTML till PDF i asp.net