Dator > Hur man laddar ner från en videokamera

  • Hur man laddar ner från en videokamera


  • Dessa dagar är det möjligt att överföra video från i princip alla videokameran på en dator, särskilt eftersom många videokamera tillverkare använder digitala medel för att skapa och lagra videodata. Problemet är att vissa tillverkare försumma att förklara hur man laddar ner videon data till dator-detta beror delvis på att det finns så många olika operativsystem, medel för att ansluta kameran och video programvara kan man använda för nedladdning video. Bör dock några grundläggande metoder ger dig en uppfattning om vad du behöver göra för att få din video hämtas.

    Basic Ladda ner (ingen mjukvara)


    1.
    Anslut ena änden av USB-eller i. LINK (Firewire) kabel till USB-eller i. LINK-porten på datorn. Anslut den andra änden till USB-eller i. LINK-porten på datorn. Slå på kameran.
    2.
    Klicka på "Öppna mappen och visa filer med Windows Explorer" och klicka på "OK". Välj "Avbryt" om du får en prompt lista som inte inkluderar detta alternativ och öppna Utforskaren manuellt genom att klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör", "Utforskaren. "Navigera till din kamera (den visas som en enhet) och dubbelklicka sedan på kameran för att se videofiler insidan.
    3.
    Välj de filer du vill ladda ner.

    4.
    Högerklicka och välj "Kopiera" eller "Klipp", beroende på om du vill behålla de ursprungliga filerna på kameran.
    5.

    Navigera till en spara plats för filen nedladdningar via Windows Explorer. Högerklicka och välj "Klistra in". Dina filer ska flyttas från kameran till datorn.

    Windows Movie Maker (USB)


    1.
    Anslut USB-eller i. LINK-kabel till kameran USB-port. Anslut den andra änden till USB-porten på datorn. Slå på kameran.
    2.
    Öppna Windows Movie Maker genom att klicka på "Start", "Alla program", "i Windows Movie Maker. "
    3.

    Klicka på "Fånga från videoenhet" i "Movie Tasks" rutan på vänster sida av Windows Movie Maker fönster.
    4.
    Klicka på kameran i " Tillgängliga enheter "och klicka på" Next. "Namn videon och välj en spara plats på datorn för filen. Klicka på" Nästa ".
    5.
    Kontrollera den förvalda bildinställningar är markerade i videoinställningarna sidan som kommer upp och klicka på "Nästa". Klicka på "Fånga video" på "Spela in video" sidan som visas. Klicka på "Stop Capture" när du är klar med inspelningen. Upprepa "Fånga Video" och "Stop Capture" processen för alla dina klipp och klicka sedan på "Finish. "

    tips och varningar


  • Du kan också använda i. LINK och Windows Movie Maker att ladda ner från en videokamera. Den enda verkliga skillnaden är att du behöver göra två andra stegen i Windows Media Player som talar om för programmet hur man fångar den information från kameran (automatiskt eller manuellt). För fullständiga instruktioner, besök microsoft. com (se "Referenser ").
  • Du kan behöva ställa in kameran i uppspelningsläge om du använder Windows Movie Maker.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du ställer in övervakningskameror via Internet





Relaterade artiklar


  • hur man kan kontrollera vad RAM-minne du behöver
  • hur man avgör processor temperaturer
  • hur kortformat flash media
  • Hur vet jag om min dator är redo för trådlös?
  • hur man öppnar en stationär dator fall
  • Hur man återskapar en PC-formaterad hårddisk på en Mac
  • guide för att köpa en dator
  • upprättas adb
  • hur man gör laminat ID-kort
  • hur du lägger till minne till en HP mini