Dator > hur man bygger en professionell dator

  • hur man bygger en professionell dator


  • Erfarna datoranvändare behöver inte nöja sig med datorer designade av de stora tillverkarna. Istället kan skräddarsy sina egna datorer för att få precis vad de vill. Från supersnabba hårddiskar till toppmoderna dvd-brännare, det finns många sätt att uppgradera en dator och göra det mer lämpligt för professionella kontoret. Bygga en dator för kontoret är annorlunda än att bygga ett hem-PC, så det är viktigt att samla rätt komponenter innan du sätter igång

    Du behöver:.
    Datorlådan.
    Hårddiskar.
    DVD-brännare.
    Minne.
    Moderkort.
    Nätverkskort.


    1.
    Välj en PC fall som kommer att vara lämplig för ditt professionella dator. I många fall kommer detta att bli ett torn typ fall, eftersom den typen av fall design gör att du kan lägga till ytterligare komponenter senare. Med ett torn dator har du också utrymme att arbeta och göra reparationer. En slimmad fall kan vara ett bra alternativ också, men du kan vara begränsad i uppgraderingen potential, och det kommer att bli svårare att arbeta i ärendet.
    2.
    Välj den högsta kapacitet hårddisk du har råd. Även om du inte tror att du kommer att behöva alla som utrymme, kan du bli förvånad över hur mycket lagringsutrymme du behöver inom några år. Varje ny operativsystemet tar mer plats än den tidigare gjorde, så om du planerar att uppgradera till den senaste versionen av Windows, kan du behöva en stor kapacitet hårddisk för det. Hårddisken har sjunkit ganska kraftigt de senaste åren, så du kan nog råd med en enhet med minst en 500 GB kapacitet.
    3.
    Se till att du köper ett snabbt nätverkskort för din dator. Välja ett gigabit-kort under en långsammare 100MB kort kommer att hjälpa din dator arbeta snabbare i nätverket och hjälpa personalen att få mer gjort.
    4.
    Se till att välja ett moderkort som kan hantera komponenter du behöver ha med. Till exempel kanske du vill vara säker på ditt moderkort stödjer FireWire och USB 2. 0, vilket gör att du kan dra nytta av snabbare USB-enheter.
    5.
    Max ut ditt minne genom att installera som mycket RAM som moderkortet klarar av. Ju mer minne du har på plats, desto snabbare din dator kommer att fungera, och professionella datorer behöver för att fungera väldigt snabbt. Maxing ut RAM redan från början kommer också att eliminera behovet av att uppgradera senare.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du överför filer från en Windows ME-hårddisk på en vista hårddisk





Relaterade artiklar


  • hur du uppgraderar till en iMac 24
  • hur man byter RAM på en Dell Inspiron
  • hur man använder ett videoinspelningskort med min ps3
  • hur man avtryck ett namn på ett foto för identitet
  • hur man fixar ett tangentbord på en Compaq laptop
  • hur man hittar stift 1 på en bandkabel
  • hur man byter RAM i en Sony Vaio
  • den bästa usb datorhögtalare
  • hur man bygger ett center dator tjänst
  • hur man rengör bärbar dator