Dator > hur man bygger och anpassa en bärbar dator

 • hur man bygger och anpassa en bärbar dator


 • Bygga och anpassar en bärbar dator har blivit allt lättare tack vare det antal datortillverkare som har en bärbar dator individanpassning alternativ via deras hemsida. När du har bestämt vilket företag du vill köpa från, kan du snabbt och enkelt ändra många drag av den bärbara datorn för att möta dina exakta specifikationer och pris. Anpassa och beställa en bärbar dator bör ta mindre än en halvtimme, och kan förse dig med en maskin anpassad direkt till dina behov

  Du behöver:.
  Aktiv Internetanslutning.


  1.
  Besök webbplatser laptop leverantörer eller tillverkare såsom HP, Dell, Toshiba eller andra att granska vad sortiment av bärbara konfigurationer finns tillgängliga. Länkar till två stora laptop finns i resurser i den här artikeln.
  2.
  Avgöra vilken typ av laptop du vill bygga. Vill du ha en liten, billig och bärbar maskin, eller kanske en större och kraftfullare stationär dator?

  När du har en idé om vilken typ av laptop du vill o bygger du kan göra mer välgrundade beslut om vilken typ av komponenter kommer att ingå i maskinen
  3.
  Välj en laptop, eller välja från en rad befintliga bärbara datorer för att konfigurera.
  4.
  Välj en processor för bärbara. Processorer använda upp mer makt än någon annan del av din bärbara dator, men också hur kraftfull din dator är det. Välj en långsammare processor för bättre batteritid, eller en snabbare en för bättre prestanda.
  5.
  Bestäm ett grafikkort för den bärbara datorn. Om du ska redigerar filmen eller spelar videospel på din bärbara dator, kommer detta vara mycket viktigt, och du bör välja den senaste modellen tillgänglig för din maskin. Om du inte tänker använda din bärbara dator för dessa ändamål kan du hoppa över denna komponent och förlita sig på ett integrerat grafikkort för att spara pengar.
  6.
  Välj en hårddisk storlek som är för dina behov. Om du kommer att lagra mycket data, som filmer, musik och spel, du vill ha en större hårddisk. Om maskinen för skola eller ett företag kan du välja generellt en mindre storlek hårddisk för att spara på kostnader.
  7.
  Överväga eventuellt ytterligare kringutrustning som du vill inkludera i din maskin. Om du vill använda trådlösa tangentbord och möss, skulle det vara klokt att investera i möjligheten att inkludera Bluetooth-anslutning till enheten. Om du är orolig för att maskinen går sönder eller blir stulen, kan du också satsa på någon form av garanti eller försäkring. När du har valt alla önskade komponenter kan du välja en yttre färg eller mönster och sedan beställa datorn att levereras direkt till din bostadsort.


Previous:nothing Next:PC datautbildning

Relaterade artiklar


 • hur du kontrollerar en dators spelsystem
 • hur man beräknar ups gånger batteribackup
 • Hur konvertera USB till en Bluetooth-skrivare
 • fördelar och nackdelar med en nätverkskort
 • hur man kan kontrollera för felaktiga eller inte matchande grafikkort
 • hur du ansluter din bärbara dator till en extern bildskärm
 • hur du kontrollerar om din bärbara dator är en renoverad Compaq
 • hur man uppgraderar en laptop hdd
 • vad är en bit i datateknik?
 • hur du installerar minne i Lenovo ThinkPad r61i