Dator > hur man byter en gateway laptop DVD-enhet

  • hur man byter en gateway laptop DVD-enhet


  • Om din Gateway bärbara DVD-enheten är bruten, felaktig eller utför långsamt kan du ta bort den gamla enheten från sitt spår och ersätta den mot en ny. Byta en DVD-enhet kräver åtminstone en minimal mängd av teknisk expertis, eftersom du måste ta bort din bärbara tangentbord och bezel för att extrahera den gamla DVD-enheten från Gateway datorn. Därför innan du försöker göra några större ändringar i din bärbara dator, det är rekommenderat att du har erfarenhet av att arbeta med datorutrustning

    Du behöver:.
    Stjärnskruvmejsel.
    Platt skruvmejsel.


    1.
    Stäng av din Gateway laptop. Ta bort från den bärbara datorn till nätadaptern och några andra enheter anslutna till datorn.
    2.
    Stäng locket. Vänd Gateway laptop över så att botten är riktad uppåt. Fäst på handleden en anti-statisk handled-bandet, eller tryck vid en omålad metallyta, att ladda ur eventuell statisk elektricitet.
    3.
    Släpp fliken låsa batteriet på plats, skjut medföljande fliken över så att batteriet hoppar ut ur dess viken. Dra ut batteriet hela vägen ut.
    4.
    Vänd din bärbara dator över och öppna locket. Wedge en liten platt skruvmejsel under ena sidan av tangentbordets bezel att den lossnar. Dra försiktigt bort ramen.
    5.
    Bort de fyra skruvarna som håller tangentbordet på plats. Lyft tangentbordet upp för att avslöja det inre av den bärbara datorn. Vänd på tangentbordet så det ligger nedåt.
    6.
    Ta bort de två skruvarna som håller DVD-enheten på plats. Skruvarna är placerade på vänster sida av DVD-enheten. Skjut ut enheten från dess viken.
    7.
    Ta ut den nya DVD-enheten från dess skyddande emballage, och skjut försiktigt in den i tomma enhetsfacket. Skruva fast enheten på plats.
    8.
    Vänd på tangentbordet så att det är upprätt. Luta tangentbordet i en liten vinkel, så att den nedre halvan pekar nedåt. För in flikarna som finns på undersidan av tangentbordet i spåren nära framför den bärbara datorn, lägg sedan tangentbordet plant.
    9.
    Sätt de fyra skruvarna för att säkra tangentbordet på plats . För in flikarna, som ligger på vänster sida av ramen, i det tillgängliga platser precis ovanför tangentbordet. Tryck ner på ramen för att knäppa den på plats. På ramen bör vara helt plant, annars kan du oavsiktligt skada LCD-skärmen när locket stängs.
    10.
    Vänd laptop över. Återgå batteriet till dess viken. Skjut batteriet låses på plats.
    11.
    Vänd den bärbara datorn över en gång. Sätt i nätadaptern och slå på den bärbara datorn.

    Tips och varningar


  • Byta din DVD-enhet kunde inte garantin på din Gateway laptop.

Previous:nothing Next:Hur delar jag en AirCard med en annan dator?





Relaterade artiklar


  • hur ta reda på chip säljare och modell i USB-minne
  • hur ändrar pappersmagasin för att skriva ut en andra sida
  • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ
  • verktyg för rengöring diskar
  • hur man kommer åt bios i en HP Pavilion 7915
  • hur man väljer och installerar en trådlös router
  • Hur konvertera wpd till Word för Mac
  • hur du ställer in mitt trådlösa skrivare utan dsl
  • hur du gör din flash-enhet en Virtual PC
  • hur ändra skärmstorlek på en acer dator