Dator > hur man bygger en rigg speldatorn

 • hur man bygger en rigg speldatorn


 • Gaming datorer kräver top-of-the-line-komponenter för att köra de senaste tv-spel och multimediafiler. Om du vill vara konkurrenskraftiga på spel, särskilt online-spel, är det viktigt att investera i bra hårdvara. En snabb grafikkort, processor och en betydande mängd av datorns RAM är alla nödvändiga för att skapa en stor rigg datorspel. Ytterligare utrustning, till exempel surroundhögtalare, joysticks, headset och stora bildskärmar, kan också förbättra din spelupplevelse

  Du behöver:.
  Snabb processor.
  Kvalitet grafikkort.
  2 GB RAM eller mer.
  Gigabyte 250 eller större hårddisk.
  Kvalitet ljudkort.
  Speltillbehör.


  1.
  Välj en snabb processor för att hänga med i ständigt framåtskridande videospel teknik. När du väljer en processor, är det bra att tänka framåt. Välja den snabbaste processorn tillgänglig kommer att se din dators livslängd vid framtida tekniska framsteg och bespara dig smärtan av att behöva uppgradera datorn hela tiden. De nyaste Intel gaming processor är Intel Core, rapporter Intel. com, andra spel processorer inkluderar AMD Phenom II och AMD athon
  2
  Välj en video av hög kvalitet kort. . . Grafikkort är absolut avgörande för att bygga en rigg datorspel. Du bör välja ett grafikkort som har en betydande mängd RAM-minne och processorkraft. Kontrollera att grafikkortet du väljer är kompatibel med din processor och moderkort.
  3.
  Köp 2 eller fler gigabyte RAM-minne att hänga med minnet krav videospel. Många mer avancerade spel-datorer levereras med upp till 8GB RAM. Om du köper mer än 3 GB RAM, se till att du använder 64-bitarsversionen av Windows. 32-bitars version av Windows kommer endast att tillåta dig att använda upp till 3GB RAM, enligt Vista ledtrådar, en webbplats för Windows Vista.
  4.
  Få en rymlig hårddisk . Om du vill ha alla dina favorit installerade titlar behöver du gott om utrymme. Vissa spel kan ta upp till 20 GB lagringsutrymme och får ständigt växa, detta gäller särskilt för online-spel med uppdateringar. Leta efter en hårddisk med minst 250GB lagringsutrymme, ju mer desto bättre.
  5.
  Få en snabb Internet-anslutning för att vara konkurrenskraftiga inom online gaming. Din Internet-anslutning ensam kan vara skillnaden mellan att förlora och vinna i ett online-spel. Det bästa spel Internet-anslutningar finns bredband snabb kabel-och DSL-anslutningar. Undvik uppringt modem eftersom de är upplösningen av många Internet spelare.
  6.
  Få en hög kvalitet ljudkort. Ljudkort är viktigare för spel än du kanske tror. Högkvalitativt ljud kort kommer du att kunna höra alla detaljer, vilket ger dig en konkurrensfördel gentemot andra spelare.
  7.
  Inköp Speltillbehör. Om du vill att hela spelupplevelsen, surroundhögtalare och andra tillbehör kan verkligen göra skillnad. Headset är också bra för att kommunicera med lagkamrater i online-spel.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:kan du göra en drive bild i Vista?

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar TRENDnet trådlösa klientverktyg
 • hur man installerar Logitech G25
 • Hur ändrar man en bläckpatron HP 940c skrivare?
 • hur man installerar bläckpatronen i Lexmark Z515 skrivare
 • instruktioner om påfyllning bläckpatroner
 • hur du tar bort en virtuell värd konsol
 • Hur byter jag fysiskt bläckpatronen i HP 54?
 • hur man fixar en enhet USB-skrivare som inte är erkända
 • hur räntan skrivare
 • Hur får man en universell netboot disk för att köra på en bootbar USB-enhet