Dator > vad är en Super G3-fax?

 • vad är en Super G3-fax?


 • Super G3-fax är en typ av fax maskin som tillverkats av olika företag. Som vanliga fax, bearbetar den data via telefonlinjer. Ytterligare kvalitet funktioner omfattar dock snabb behandling skattesatser och felkorrigering teknik för bilder för att säkerställa högsta kvalitet och snabba dataöverföringar. För bästa resultat bör Super G3-fax skicka information till en annan G3 fax. Super G3-fax är särskilt användbara för snabb korrespondens och dokument hämtning som ett alternativ till e-post och e-post.

  Funktion

  Super G3-fax är en avancerad teknik fax. Som sådan är det möjligt att skicka dokument, brev, bilder och information till andra faxar. Super G3-fax bör ansluta till en annan Super G3-system maskin för den snabbaste, bästa kvalitet.

  Brands

  Canon, Brother, ALKOHOL, Panasonic och Oki är de mest populära tillverkarna av Super G3 fax. Medan Canon är den vanligaste distributör i USA, erbjuder Oki vanligare val för de europeiska medborgarna. Priserna varierar vanligtvis från $ 100 till $ 1,500.

  Funktioner

  Super G3-faxen är unik i sin lutning precision och hög hastighet överföringshastighet. Felkorrigering stöd garanterar att data överförs tillförlitligt. Ett fax data pump kan anpassa sig till vilken telefon som helst operativsystem, garantera snabb hastighet informationsöverföring. Bildkomprimering stöds också med de flesta modeller. Alla standard upplösningar överförbart. Super G3-fax hårdvara är helt oberoende av andra tekniska system.

  Fördelar

  Standard Faxapparater inte kan skilja mellan olika nyanser av grått. I Super G3 fax, förbättrar en felkorrigering inslag kvaliteten på imitation genom att erkänna 256 gråtoner för att övervinna denna begränsning. Edge förstärkningsfunktioner ytterligare skilja mellan lutningar. Dessutom minskar snabb dataöverföring den sammanlagda tiden dataöverföring. Canon, i synnerhet, erbjuder återvinningsbara allt-i-ett bläckpatroner, som kan avyttras och ersätts som en enhet när bläcket är slut.

  Använd

  Super G3-fax fungerar så enkelt som standard telefax produkter. Papper och bläckpatroner ska laddas in i maskinen innan de får någon fax. Innan dokumentet överförs, ladda manuskript eller bild i tidningen patronen och ange mottagarens faxnummer genom att trycka på lätt att hitta knapparna på maskinens styrplattan. Så snart "Fax Start" knappen trycks, kommer dokumentet att skickas och tas emot inom några sekunder.


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar zebra

Relaterade artiklar


 • hur man rapporterar en stulen dator
 • hur kontrollerna av toner nivå om en bror
 • hur man berättar vad trådlöst kort i din bärbara dator
 • Hur kan jag testa om mitt trådlösa kort fungerar utan en wifi signal?
 • hur man byter en Compaq Presario V6000 LCD-skärm
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur till göra min skrivare tillgänglig för alla datorer på mitt trådlösa nätverk
 • hur radera fotokort
 • hur du uppgraderar pci grafikkort för HP xw6200
 • hur du lägger till en IDE-disk till ESX