Dator > tips på påfyllda bläckpatroner skrivare bläck

 • tips på påfyllda bläckpatroner skrivare bläck


 • Fylla din egen skrivare patroner ger möjlighet att spara lite pengar på ersättningskassetter, om man gör det på rätt sätt. Inte alla anser att arbetet är värt pengarna du sparar, dock. När du börjar fylla din egen bläckpatroner, börja långsamt och med en begränsad mängd investerade pengar. Om du upptäcker att du kan göra det effektivt utan att slösa stora mängder bläck och tid, då kan du gå vidare till att köpa varor i bulk.

  Börja med en Kit

  Istället för att köpa stora mängder bläck och tillbehör för återfyllnad din patron, börja med en bläckpatron refill kit. Atlascopy. com föreslår att göra detta först eftersom kitet levereras med alla verktyg du behöver, tillsammans med anvisningar för att fylla på din bläckpatron. Genom att köpa ett kit som har en begränsad mängd av bläck, är ditt belopp av nyinvesteringar i förskott lågt i fall du tycker att processen är alltför komplicerat och du hellre bara för att köpa ersättning bläckpatroner toner.

  Don't Let It Go Dry

  Om du låter bläcket svampar i patronen gå torr, återfyllnad patronen blir mycket svårare och kanske inte ens vara möjligt. Undvika detta problem genom att fylla din bläckpatron när den är mellan en fjärdedel och en halv tomt. Det sparar en hel del frustration och extra kostnader.

  Lita inte på en gammal patron

  påfyllda bläckpatroner spar pengar, men det är inte alls lika pålitligt som att använda en ny bläckpatron. Om det finns en liten brist i höljet eller spricka inne i kassetten, kommer ditt refill fungerar inte. Om du måste ha möjlighet att skriva ut dokument från ditt hem eller arbete och inte kan vänta med att gå till affären, hålla en extra ny bläckpatron till hands ifall återfyllnad misslyckas.

  Hålla Clean

  Den första gång du försöker fylla en bläckpatron eller de första tills du kan hålla röran till ett minimum, inkjetcartridges. com rekommenderar att hålla en gammal trasa eller T-shirt under din arbetsplats. De trasa eller T-shirt är effektivare på att njuta av överskottet bläck fort och begränsar den oreda som du skapar medan återfyllnad din bläckpatron.

  inre trycket av patron

  Om du har en HPs bläckpatroner och spara den lilla pumpen som följer med refill kit att pumpa luft i den. Detta balanserar det inre trycket inuti kassetten. Med andra bläckpatroner toner, kan de behöva sitta så länge som 12 till 24 timmar beroende på inkjetcartridges. com.

  Rengöring Your Hands

  Efter att ha fyllt en bläckpatron måste du kanske överflödigt bläck på händerna. Detta kräver en process i två steg att ta bort. Tvätta händerna med tvål och vatten och en liten mängd klor. Skölj händerna, och sedan tvätta dem igen med bara tvål och vatten för att ta bort blekmedel.


Previous:nothing Next:Hur gör jag rent ledde huvudet på en okidata svart tonerkassett?

Relaterade artiklar


 • hur man återställer Epson chips
 • hur man rengör en Canon S900 skrivare
 • hur man byter CPU i en MacBook
 • hur man installerar en andra hårddisk med Windows XP
 • hur man installerar en IDE till SATA omvandlare
 • hur du tar bort en Ricoh toneruppsamlingsflaska
 • hur man väljer en stationär PC
 • hur man mäter fans datorväska
 • Hur kan jag testa om mitt trådlösa kort fungerar utan en wifi signal?
 • Tablet PC-penna tips