Dator > hur man gör en mario laptop hud för Toshiba

 • hur man gör en mario laptop hud för Toshiba


 • Laptop skins hjälp piffa upp intetsägande bärbara datorer, lägga till egna bilder. Skins är gjorda av tunna, statisk-hålla fast vinyl, enligt Laptop Boom. Vissa märken kan innehålla speciella lim som är avsedda för rena bort, men dessa är oftast svårare att arbeta med om du planerar att göra din egen laptop hud. Tillsammans med att lägga flare till din laptop, skinn också hjälpa skydda mot repor. Gör din egen, anpassade Toshiba laptop Mario hud kan göras genom att följa några grundläggande steg

  Du behöver:
  måttband.
  8.
  5 av 11-tums statisk hänga vinylplast.
  Rakblad.
  Linjal.


  1.
  Åtgärd överst på Toshiba laptop. Laptop skins är traditionellt kapas för att passa hela yttre delarna av den bärbara datorns skärm luckan. Den nedre delen av bärbar dator bör inte vara flådda, eftersom vinyl kan ibland smälta när de exponeras för värmen i datorns CPU eller batteri.
  2.
  Hitta en högupplöst bild av Mario spelkaraktär på Internet. Det finns oändligt många att välja mellan.
  3.
  Högerklicka på bilden och välj "Spara bild som" för att spara bilden på din dators hårddisk. Byt namn på bilden och spara den på skrivbordet eller i en mapp.
  4.
  Öppna bilden med ditt föredragna bildredigeringsprogram, som Microsoft Picture Manager, Adobe Photoshop eller liknande program .
  5.
  Ändra storlek på bilden så att den passar storleken på din Toshiba laptop och sedan spara bildfilen. Processen för att ändra storlek på bilder varierar från program till program, men du kan vanligtvis trycka på "F1" för att öppna en hjälpfil om du kör fast.
  6.
  Skriv ut bilden på statisk hänga vinylplast. Sådana lakan finns tillgängliga i de flesta affärer för kontorsmaterial och några stora-box återförsäljare. Om inte din Toshiba laptop är en liten "netbook"-modellen, är chansen att din bild kommer att bli för stor för att rymmas på ett ark vinyl, och den kommer ut på två eller flera ark. Oroa dig inte, när den placeras sida vid sida, kommer arken linje upp ordentligt för en skarp, rent utseende.
  7.
  Vänta minst en timme för att bläcket ska torka innan du tar bort vinyl ark från skrivaren. Detta gäller bara för bläckstråleskrivare, utskrifter från laserskrivare typiskt torr på några sekunder. Medan bläckstråleskrivare vanligen torkar snabbt på papper, torra de mycket långsammare än laserskrivare på de hala vinyl ytan.
  8.
  Klipp av överflödig plastmatta med ett rakblad och en linjal. Hudens dimensioner anpassa sällan perfekt med 8,5 av 11-tums skivor av statisk hänga vinyl, så du vill att skära av de outnyttjade mått innan huden.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man byter CPU-fläkt i en Dell Inspiron 1300

Relaterade artiklar


 • hur man installerar Toshiba Satellite 2675dvd minne
 • hur man fixar out-of-frekvens problem på en PC
 • Lägga till en COM3 port på en dator
 • hur man installerar ett trådlöst kort i en Ricoh SP C811DN skrivare
 • vad är CPU socket konfiguration?
 • hur du uppdaterar en gammal dator med en Celeron-processor
 • hur man byter en enhet till NTFS
 • hur du tar bort minnet från en Inspiron 1100
 • Felsökning kabelanslutningar
 • hur du tar bort spionprogram från en extern hårddisk