Dator > hur man installerar ett trådlöst kort i en Inspiron 4000

 • hur man installerar ett trådlöst kort i en Inspiron 4000


 • Inspiron 4000 är en bärbar dator som ursprungligen släpptes av Dell under 2000. 4000-funktioner inkluderar en 750MHz Pentium III-processor, 128 MB SDRAM installerat, ett ATI Rage Mobility M3 grafik processor och en 12 GB EIDE-hårddisk. Om du vill lägga till trådlös kapacitet till din Inspiron 4000, är en lösning för att installera ett trådlöst kort i datorns Mini PCI-plats. Datorn är utformad så att spåret är lättillgängligt och installationen tar bara några minuter

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Wireless Mini PCI-kort.
  4-tums U.
  FL-till-U.
  . . FL kabel


  1
  Stäng av din Inspiron 4000 och dra ut eventuella anslutna kablar och kringutrustning, ta bort alla installerade PC-kort. Vänd på datorn och ta bort installerade batteriet modulen. Tryck på en närliggande metallyta att jorda dig själv innan du fortsätter.
  2.
  Undersök undersidan av datorn och leta reda på minnesmodulen omslag (en stor, rektangulär plastbit som ligger i centrum av den nedre panelen). Ta bort de två skruvarna som håller locket på plats, lyft sedan av locket närmast skruvhålen. Skjut bort den bärbara datorn och ställ den åt sidan
  3
  Undersök området kring den installerade minnesmodulen och leta reda på Mini PCI-kontakten. . Om ett kort redan är installerat, separata flikar i kontakten, kopplar från några kablar anslutna till kortet och ta bort komponenten från datorn.
  4.
  Sätt ditt trådlösa kortet i Mini PCI-kontakten och tryck tills det känns ordentligt på plats . Undersök överst på trådlösa kortet och lokalisera kontakten märkt "MAIN". Undersök området mellan minnesmodulen och Mini PCI-kort och leta upp en liknande kontakt. Fäst 4-tums U. FL-till-U. FL kabeln i både kopplingspunkter.
  5.
  In flikar slutet av minnesmodulen täcka i spåren på kanten av minnesmodulen viken. Sänk andra sidan av locket och använda det tidigare borttagna skruvarna för att säkra skyddet på plats. Byt ut batteriet modulen och återställa datorn till en upprätt position. Återanslut alla tidigare kopplats kablar och enheter, slå sedan på datorn och logga in på ditt operativsystem
  6
  Sätt i installationsskivan som följde paketeras med ditt trådlösa nätverkskort. . Om installationsprogrammet ansökan inte startar automatiskt, bläddra i innehållet på skivan och starta installationsprogrammet manuellt. Följ instruktionerna på skärmen.

  Tips och varningar


 • Ett alternativ till att installera en trådlös Mini PCI-kort i din Inspiron 4000 är att använda ett trådlöst PC-kort istället. Dessa kort går till en av de två springorna sitter på vänster sidan av datorn, nära den bakre kanten av enheten.

Previous:hur man installerar minne på Sony Vaio VGN-a190 Next:hur man uppgraderar en Dell 2300 processor

Relaterade artiklar


 • energisparande tips för kopiator
 • Hur gör jag en 750W nätaggregat i en Dell OptiPlex 755?
 • hur du uppdaterar drivrutinen för ett ljudkort
 • hur man skapar app mappar på din iPhone eller IPAD
 • hur man ansluter en dator dvd till en tv
 • hur du spelar in en dator för att mini disk
 • hur man kan få min externa minne
 • hur unclog HP Inkjet patroner
 • hur man installerar ett AirPort-kort g3
 • grunderna i ett färgkodat tangentbord