Dator > hur man demonterar en CF-28

 • hur man demonterar en CF-28


 • CF-28 Toughbook bärbar dator har utformats för att vara hållbara. Detta är bra för din utomhus och på-vägen användning, men la till största delen kan innebära problem om du behöver ta isär det för att ersätta skadade delar. Men du kan göra detta på egen hand, utan hjälp från en servicetekniker

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel


  1
  Stäng av. CF-28 och stänga skärmen. Vrid åtkomstnyckel ligger på högra hörnet på framsidan av datorn för att låsa upp batteriluckan.
  2.
  Vänd datorn och lyft upp den bakre batterilocket. Lyft batteriet från höger sida av facket och lyft sedan ut hårddisken på vänster sida av facket.
  3.
  Leta reda på låsspärren på baksidan av undersidan av datorn och skjut den till upplåst läge. Medan du håller ned spärren och vrid spak som sitter precis ovanför den moturs. Multimedia ficka på höger sida av datorn kommer nu att lyfta upp och den rektangulära metall enhet inryms i fickan kommer att mata ut något från facket. Skjut den helt ur fickan.
  4.
  Stäng av datorn rätt igen och öppna den. Använd dina fingrar för att lyfta upp den tunna plasten kontaktskyddet som sitter precis ovanför tangentbordet. Använd sedan din Phillips skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna visade där locket brukade sitta.
  5.
  Använd din skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna på ovansidan av datorn strax under skärmen . Lyft sedan tangentbordet upp i de övre hörnen och placera den nedåt över styrplattan på den nedre halvan av datorn. En metallplattan som täcker den interna ledningar kommer nu att exponeras där tangentbord lör Ta bort de fyra skruvarna i mitten av locket och använda fingrarna för att koppla loss de två kontakten band från baksidan av tangentbordet. Lägg tangentbordet åt sidan.
  6.
  Koppla de två band som löper från insidan av datorn till botten av LCD-skärmen. Ta sedan bort skruvarna på vardera av de två gångjärnen på den bärbara datorn att släppa skärmen. Ställ skärmen åt sidan.
  7.
  Öppna kontaktskyddet på baksidan av huvuddelen av datorn och ta bort den enda skruv som ligger direkt i mitten. Vänd sedan datorn och ta bort de nio skruvarna som håller fast den nedre halvan av den bärbara datorn till toppen. Dessa skruvar ligger längs sidorna på datorns undersida.
  8.
  Lyft upp nederdelen att exponera interna komponenterna i din bärbara dator och ange bostäder åt sidan. På denna punkt ditt CF-28 är helt isär.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du ändrar din hastighet datorklockan

Relaterade artiklar


 • hur man använder USB-
 • hur man kopierar en musik-fil till en cd
 • hur man byter HD i en iMac
 • hur man upprätta en trådlös anslutning på min laptop
 • hur man uppgraderar minnet i en port gt5432
 • hur fästa datorn till min TV
 • Duo-processor T9550 vs Duo-processor T9600
 • hur du lägger till belysning till en dator torn
 • hur du formaterar C-enheten på en Dell-dator
 • hur man byter ett tangentbord i en Dell laptop Inspiron 1300