Dator > Systemkrav för att titta på Internet-TV

 • Systemkrav för att titta på Internet-TV


 • Se på TV på Internet är mycket beroende av en leverantör som betjänar programmering. Det finns många olika metoder för att titta på TV-program över Internet, och varje kommer att kräva sin egen dator krav. De flesta tv-strömmar på Internet strömmas med olika leverantörer. Men finns det några krav som är gemensamma för varje leverantör.

  Internet bandbredd

  Video som kan ses via Internet är första komprimeras för att spara utrymme, och expanderas på din dator. De flesta TV-kanaler som Stream innehåll via Internet med hjälp av komprimerad video göra det med en dynamisk kompression system. Det innebär att videokvaliteten strömmas till dig kommer att vara direkt beroende av datorn och Internet specifikationer anslutning. En snabbare Internet-anslutning, eller högre bandbredd, betyder att mer data kan strömmas till dig, och kan möjligen förbättra bildkvaliteten. En fjärranslutning kommer inte att räcka för de flesta Internet-video, men de flesta DSL-och kabel-anslutningar duger utmärkt.

  Processorkraft

  hastigheten på din processor och grafikkort är mycket viktiga för dekomprimering av video . Hastigheten på din processor kommer att direkt påverka hastigheten på dekomprimering av video ström, och därmed kvaliteten på uppspelningen. Grafikkortet är delvis ansvarig för skalning videon till fullskärm för visning. Från och med mars 2010, den stora video webbplatser som strömma TV för visning via Internet använda 420 linjers upplösning för standard-strömmar. För detta kommer en 2,2-GHz-processor och en PCI-Express grafikkort med 512 MB RAM räcker för att visa en bild på en 17-tums bildskärm.

  Memory

  När den komprimerade videon är strömmas via din Internet-anslutning är det lagras tillfälligt på din dator tills den är klar att packas upp och visas. Oftast den komprimerade videon sparas i minnet (RAM) i vad som kallas en buffert. Såvitt visa videon är berörda, det finns ingen riktig systemet kravet här. Men bufferten bestämmer hur smidigt video spelas. Ju mer RAM du har, desto mer information du kan lagra i bufferten. Om informationen i bufferten inte hinner med processorn, då videon kommer att stoppa tills bufferten lagrar upp en tillräcklig mängd information för att återuppta uppspelningen. Fyra GB minne borde räcka för att göra en tillräckligt stor buffert för flesta operativsystem att avkoda video strömmas vid 420 linjers upplösning på DSL hastigheter.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man ansluter en Dell 946 skrivare till ett nätverk

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera FAT32 filer på en flash-enhet till NTFS-filer
 • hur att överföra filmer från en dator till en iPod
 • hur man sätter musik på ett minneskort till en mobiltelefon
 • hur du installerar minne i en HP Pavilion ZV 6000
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • hur man bränner musik & video till en cd
 • hur man byter moderkort på en Dell Latitude C600
 • Varför återvinner folk datorer?
 • hur du flyttar en stationär PC
 • historia av stordatorer