Dator > Avinstallera Creative Audigy 2

 • Avinstallera Creative Audigy 2


 • Creatives Audigy 2 ljudkort är en all-purpose ljudkort som uppfyller behoven hos många datoranvändare. När kortet upphör att fungera korrekt eller om användaren vill installera en annan ljudkort, måste dock Audigy 2 kortet tas bort. För att förhindra potentiella konflikter och användning av filer för vilken hårdvara inte längre existerar, bör förarna också avinstalleras när kortet tas bort från systemet. Avinstallera ett Creative Audigy 2 ljudkort är inte svårt, kräver vanligen bara några minuter från början till slut.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel
  . Creative Audigy 2-drivrutiner installations-cd.


  1.
  Logga in på ett konto med administrativa rättigheter och för sedan in Audigy 2 förare installations-CD i datorns CD-eller DVD-enhet .
  2.
  Välj "Öppna mappen och visa filer" när du ombeds att vilka åtgärder du vill ta med skivan, eller öppna Utforskaren om du inte får en prompt. Öppna "Ljud"-mappen, följt av "Drivers" mappen.
  3.
  Dubbelklicka på "Setup. exe" i "Drivers"-mappen för att starta Audigy 2-programmet drivrutin. Välj "Driver avinstallation," att se till att "Ta bort alla delade Creative ljuddrivrutinen filer" är markerad. Klicka på "OK" för att fortsätta, klicka sedan på "Ja" eller "OK" för de frågor som följer tills programmet börjar att ta bort drivrutinerna.
  4.
  Klicka på "Avbryt" på frågan om du vill starta om datorn. Öppna "Start"-menyn och välj sedan "Avsluta" för att stänga ner datorn utan att starta.
  5.
  Koppla ur datorn, trycka på strömbrytaren en gång efter det är urkopplad att ta bort eventuella ström från datorns maskinvara. Ta bort de två skruvarna från baksidan som håller den vänstra panelen på plats och skjut sedan panelen mot baksidan av datorn och ta bort den.
  6.
  Lägg ner datorn fallet på höger sida så att du får enkel tillgång till de interna komponenterna i maskinen. Leta reda på Audigy 2 ljudkort i nedre vänstra delen av moderkortet.
  7.
  Koppla ur högtalarna och andra komponenter som kan sättas in i Audigy 2 ljudkort. Använd din skruvmejsel för att ta bort den enda skruv som förbinder ljudkort till datorn fallet, att du inte tappar skruven på moderkortet.
  8.
  Rock ljudkortet och tillbaka som behövs för att dra det ur PCI-kortplats som är ansluten till. Lyft försiktigt ut den i målet, ställer in det åt sidan. Om du har en annan ljudkort att installera, kan du göra det nu genom att sätta in det i nu-ledig PCI-kortplats och säkra den med skruven som du tog bort.
  9.
  tillbaka den vänstra panelen i datorns hölje och ställ fallet upprätt.
  10.
  Anslut datorn och trycker strömbrytaren för att starta om datorn. När datorn har startat, kan du installera drivrutiner och annan programvara som levererades med din nya ljudkort om du valde att installera ett kort efter borttagning Audigy 2.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man ansluter en LP skivspelare till min dator

Relaterade artiklar


 • skillnader i minnen
 • Skillnaden mellan 64-bitars och 32 bitars system
 • hur du uppdaterar video & ljudkortsdrivrutiner för Majestic schack
 • laptop pekskärm förmåner
 • hur ändrar bläckpatronen i en MFC-3220C skrivare
 • hur man installerar Bluetooth på en Acer Extensa 5420
 • hur man använder en HP fingeravtrycksläsare
 • Felsökning ett modem för Internet Explorer kabel inrätta
 • intel skillnader i mobila processorer
 • hur man gör hörlurarna i en mikrofon