Dator > instruktionerna för att installera ny strömförsörjning på HP Windows Me

  • instruktionerna för att installera ny strömförsörjning på HP Windows Me


  • Stationär dator är utformade för att pågå under flera år. Dock kan en felaktig eller skadad strömförsörjning behöver bytas ut. Vissa hårdvara, t. ex. en dator mus eller tangentbord, är lätt att byta. Andra komponenter, till exempel strömmen, kräva att du öppnar datorn för att installera en ny eller renoverad komponent. Oavsett din dator varumärke eller installerad programvara, är processen för att ersätta en stationär leverans datorkraft i allmänhet samma

    Överväganden

    Inte alla datorer nätaggregat är utbytbara. Vissa nätaggregat för små stationära datorsystem är mindre än nätaggregat avsedd för högpresterande datorarbetsplatser. Kontrollera datorns specifikationer (antingen online eller i instruktionsboken) för att få de fysiska måtten på datorn strömförsörjningen.

    Nätaggregat är betygsatt av det maximala antalet watt nätaggregatet kan ge på gett någon gången. Om ett nätaggregat inte kan ge tillräckligt med ström för att driva datorn, kommer datorn att överhettas, och kritiska komponenter kan skadas. Byt ut den trasiga nätaggregat med ett nytt nätaggregat med en lika stor eller större wattal betyg.

    Bort det gamla nätaggregatet

    dra ut eventuella kablar anslutna till datorn. Lossa datorn serviceluckan behålla tumskruven och ta bort luckan.

    Sätt statisk bandet vakt handleden på, bifoga sedan handleden klippet bandet alligator i någon av metalldelarna på datorns chassi. Lossa och ta bort den externa strömförsörjningen fästskruvar, skruvarnas placering på en säker plats (du behöver dem senare).

    Koppla ur inre elkablar från moderkortet och hårddiskar. Dra den gamla nätaggregatet mot moderkortet tills den kommer fri från datorn fallet. Ta bort den gamla strömmen och ställ den åt sidan, bort från datorn.

    Installera det nya nätaggregatet

    Installera det nya nätaggregatet i datorn gäller strömförsörjningen uttag. Line in skruvhålen på strömmen med hålen fallet skruven och sätt i skruvarna. Drag skruvarna så att strömförsörjningen är ordentligt på plats.

    Sätt den interna elkablar i moderkortet och hårddisken hamnar makten. Ta bort den statiska vakt skriver bandet och alligator klipp. Sätt tillbaka tillgång till dator och dra sedan åt luckan behålla tumskruv tills den är finger-tight.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Skillnaden mellan CRT och LCD





Relaterade artiklar


  • hur man byter moderkort på en Dell Latitude C600
  • hur man startar en dator modem
  • hur man använder scannern på en HP PSC 1401 skrivare
  • hur man installerar en HP kort notebook video
  • hur man använder ett tangentbord utan mus
  • hur man kan återställa datorns BIOS-inställningar
  • kan återställa Datorhögtalare
  • hur man fixar en HP laptop skärm
  • Hur kan jag överklocka ett NVIDIA GeForce 8600 GT?
  • hur man installerar min HP skrivare utan skivan