Dator > hur man installerar en Canon S400 skrivare utan en disk

 • hur man installerar en Canon S400 skrivare utan en disk


 • Canon S400 kombination scanner och skrivare måste vara ansluten till en dator som kör Microsoft Windows eller Mac OS X operativsystem. Både operativsystem tillverkare har inbyggt stöd för drivrutiner för Canon S400 apparat som automatiskt kommer att installeras. Men nyttan utskrift och scanning programvara kan inte installeras av antingen operativsystemet och programvaran måste installeras med den medföljande installationsskivan. Lyckligtvis kan verktygsprogram även laddas ner från Canon och installeras utan skivan, bör skivan har försvunnit eller skadats.

  Du behöver:
  Internetuppkoppling


  1
  ansluta Canon S400 skrivaren till datorn och slå på apparaten. . . Slå på datorn till vilket verktygsprogrammet skall installeras och logga in på Internet med hjälp av samma system.
  2.
  Ladda Canon S400 skrivarverktyget programvara från Canons enhet supportsida för enheten. Vid nedladdning sidan, klicka på den nedrullningsbara urval blocket och klicka sedan på operativsystemets version installerad på datorn så att rätt exemplar av verktygsprogram hämtas. Rulla ner på sidan och leta reda på filen som anges som "IS Scan" och notera att det är version för ditt operativsystem: Mac OS eller Windows. Klicka på den länkade texten med. Exe att inleda nedladdning. Eftersom Canon är en betrodd webbplats, låta ditt system för att installera programmet när du blir tillfrågad om du vill installera eller spara den hämtade filen.
  3.
  Klicka på "OK" när programmet meddelar dig att det handlar om att installera Canon S400 pack hjälpprogram, ger det tillstånd att installera paketet in i systemet. När du tillfrågas om du vill installeraren att installera "Rekommenderas" eller "Avancerat" välj "Recommended" och klicka på "OK".
  4.
  Läs copyrightinformation och användarvillkor uttalande från programmet och klicka i kryssrutan om du instämmer eller inte instämmer att följa angivna villkor. Om du inte håller, kommer installationen avslutas. Om du godkänner villkoren, placera en kontroll i "Jag godkänner" rutan, klicka på "OK" eller "Fortsätt".
  5.
  Låt programvara att installera helt, göra ingenting ytterligare tills installationsprogrammet ger ett budskap till skärmen och ange att installationen var klar. Vissa versioner av denna verktygsprogram kräver att systemet startas. Om programmet frågar efter det system som ska startas, starta om systemet just nu. Annars frågar programmet dig om du vill starta programmet eller att avsluta. Välj önskat svar och klicka "OK".

  Tips och varningar


 • Använd verktyget programvaran skrivarverktyget att bevaka bläckpatron och att skriva ut testsidor, etc . Genomsökningen delen av verktyget kommer att tillåta dig att se en förhandsvisning av en genomsökning som låter dig välja området för den slutliga skanningen önskade och tillåter att sökningen ska kunna klippa, beskäras och manipuleras på många olika sätt innan du sparar den slutgiltiga versionen.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar en ny hårddisk i en Dell XPS laptop

Relaterade artiklar


 • hur rensa datorn
 • hur ändrar bläckpatronen i en MFC-3220C skrivare
 • hur man återställer lösenordet på en acer dator
 • hur man öppnar en Dell OptiPlex GX110 dator
 • felsökning av en scanner Lexmark skrivare
 • Lägga till en COM3 port på en dator
 • hur man byter en ze4500 CMOS-batteriet
 • hur man använder en USB 2.0 kortläsare med ditt minneskort
 • Hur konvertera en mp3 till cd-format på nero
 • hur man rengör tangentbordet på en PC