Dator > hur du lägger till RAM på en acer laptop

 • hur du lägger till RAM på en acer laptop


 • Tillsammans med hårddisk, är minnesmodulen (RAM) den mest populära komponent som laptop-användare vill uppgradera. Lägga till mer RAM en Acer laptop är en relativt enkel och okomplicerad process, och när de är avslutade, kommer att möjliggöra den bärbara datorn att arbeta snabbare, med mindre start, avstängning och program laddas

  Du behöver:.
  Skruvmejsel .
  Kompatibel RAM-modul.


  1.
  Stäng av datorn, dra ut strömkabeln och ta ut batteriet. Vänd den bärbara datorn över så att botten är vänd mot dig, ta bort batteriet genom att försiktigt bända loss från sin docka, under plastlocket.
  2.
  Leta reda på RAM kammare och ta bort skruvarna för att ta av locket. Förutom skruvarna, kan skyddet vara fäst med en anläggning mekanism (t. ex. lås), som du kommer att ångra. RAM-moduler kan vara belägna i olika regioner, beroende på vilken modell av den bärbara datorn, se bruksanvisningen för lokalisering av moduler
  3
  Ta bort den befintliga RAM-modulen. . . Om den bärbara datorn har en ledig RAM-kortplats kan du infoga den nya modulen utan att behöva ta bort den befintliga, om det inte finns några lediga platser, måste du ta bort den gamla modulen för att göra plats åt den nya. Lossa klämmorna fästa modulen till den bärbara datorn, dra i sidorna för att smälla modulen lös. När befriad från sina klipp, kan modulen drog sig undan. För Acer utan lediga platser, innebär en uppgradering ersätter en lägre kapacitet RAM-modul för en högre kapacitet en, exempelvis ersätta en 512 MB modul med en 1 GB-modul.
  4.

  in den nya RAM-modulen. Orientera modulen så att dess tänder ansikte spåret och spåret är i linje med en motsvarande skåran i kortplatsen. Normalt bör etiketten på nya RAM-modulen vara vänd mot dig. Vinkla modul till 45 grader och tryck in den stadigt och var noga med att matcha spåret med skåran. Force modulen försiktigt tills du hör ett klick på plats och klämmorna knäppa igen.
  5.
  Sätt på locket. Se till att RAM hålls tätt, anpassa täcka enligt sina skruvade hål och placera den på toppen. Dra åt skruvarna för att fästa locket.
  6.
  Sätt i batteriet, koppla in nätsladden och slå på den bärbara datorn. Om datorn inte startar upp, antingen de nya RAM-modulen inte är kompatibel, eller det är inte korrekt installerat. Ta bort batteriet för att döda makt och kontroll enligt RAM luckan igen. Se din manual för kompatibla RAM-moduler.
  7.
  Sätt på den bärbara datorn och leta efter RAM-uppgraderingen. Vänta på operativsystem för att läsa och sedan högerklicka på "Den här datorn" (i Windows-baserade datorer) och välj "Egenskaper" för att kontrollera om den bärbara datorn har upptäckt RAM uppgraderingen.

  Tips och varningar


 • Se till att få kompatibel RAM-moduler för din bärbara dator. Om du är osäker, hänvisa till din bruksanvisning eller läsa etiketten på den gamla modulen. Beställ från en betrodd leverantör.
 • Försök aldrig att tvinga RAM-modulen i, eftersom du kan skada både modul och facket. Om det inte fäster facket, kan du ha fått ett som inte stöds modulen.
 • aldrig sätta på eller ta isär komponenter från en elektronisk anordning som direkt strömkälla.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:instruktioner för hur du ändrar en patron Canon skrivare

Relaterade artiklar


 • Ta bort enhet D efter att ha gjort en återhämtning disk på vista
 • hur man skär en metall pc fall
 • hur man rengör rullarna på en dator skrivare
 • ominstallation av en CD-ROM-enhet
 • hur du tar bort mobila enheter
 • felsökning av en windows virtuellt tangentbord
 • hur till vända på en CD-ROM-enhet i Windows XP Home Edition
 • hur man använder Aspire One med bredband mobilt
 • information om mobil teknik
 • Hur får jag mitt Bluetooth för att ansluta till min mobiltelefon med Windows Vista?