Dator > hur ändrar DC jack i en Toshiba Satellite

  • hur ändrar DC jack i en Toshiba Satellite


  • Trots att pluggarna nätsladden i utsidan av din Toshiba Satellite bärbar dator är jack själv sitter inuti datorn och är ansluten till moderkortet. Detta innebär att få till uttaget för att utföra någon typ av underhåll eller utbyte kan vara en tidskrävande och svår uppgift, men det är det möjligt att ersätta uttaget på egen hand om du inte har pengar att ta in det i . butik

    Du behöver:.
    stjärnskruvmejsel
    Lödkolv.


    1.
    Stäng av din bärbara dator och ta bort nätsladden. Vänd sedan datorn upp och ned och skjut batteriet ur facket (sitter på undersidan av datorn).
    2.
    Använd din stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna från varje två fack täcker som innehåller hårddisken och det trådlösa kortet (som finns på undersidan av den bärbara datorn). Skjut hårddisken ur facket och koppla bort kabeln från det trådlösa kortet och sedan ta bort kortet själv.
    3.
    Förvandla din dator med rätt sida upp och runt, så att tillbaka del är vänd mot dig. Ta bort alla sex skruvarna från baksidan av datorn, precis under LCD-skärmen. Vänd datorn runt, så att den främre delen är vänd mot dig, då öppnar LCD-skärmen.
    4.
    In spetsen på skruvmejseln under tangentbordet bezel (den rektangulära plastramen att sitter ovanför tangentbordet), där den ansluter till sidan av datorn, och lyft upp och stänga av den bärbara datorn. Ta bort de två skruvarna på hörnen, strax ovanför tangentbordet. Lyft tangentbordet uppåt och ställ det åt sidan.
    5.
    Koppla loss alla kablar från botten av LCD-skärmen, där de ansluter på toppen av datorn och ta sedan bort skruvarna på vardera gångjärnet, precis under skärmen. Ställ åt sidan skärmen.
    6.
    Dra den vita styrplattan kabeln (som du når en öppning i den övre panelen strax ovanför styrplattan) från datorn. Ta bort alla skruvar från övre panel datorn. Använd fingrarna för att separera panelen från datorn, lägg den åt sidan. Datorns moderkort är nu tillgänglig.
    7.
    Ta bort alla skruvarna från moderkortet och lyft sedan upp moderkortet ur datorn. Leta reda på eluttaget i övre hörnet av moderkortet.
    8.
    Använd din lödkolv att DESOLDER jacket från moderkortet. Ersätt med den nya jack och sedan löda den till styrelsen. Byt ut styrelsen i datorn och sätt ihop din satellit i omvänd ordning som du tog isär den.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur kort en BIOS-chip på en latitud d-520





Relaterade artiklar


  • hur man byter en SONY PCG-fxa53 moderkort
  • hur man ansluter en Dell Axim X5 till ett trådlöst modem
  • hur du aktiverar anpassad bakgrundsbild på en IPAD
  • hur man arbetar en minneskortläsare och författare
  • hur du tar bort U3 från en SanDisk flash-förare
  • riktningar för att ersätta ett bläckpatronen i en Dell V505
  • hur man gör en startbar CD skiva
  • hur man installerar hårddiskar
  • Hur får man en kreativ webbkamera att fungera utan en CD
  • Externa CD rw använder