Dator > SD-kort dataåterställning

 • SD-kort dataåterställning


 • Som med alla annan lagringsenhet, SD-kort kommer med sin egen uppsättning av fel. Ett vanligt fel är "Formatera SD-kort"-meddelandet som du får när du sätter i kortet i datorn. Ibland kan kortet fungerar bra, men om någon yta repa visas kan du få det här felet. För att använda SD-kortet måste du klicka på "OK". Du kanske märker att dina filer har raderats i efterhand. Om detta händer, oroa dig inte, du kommer att kunna återställa dina filer

  Vad är SD-kort används för?

  SD-kort används för att lagra multimedia, dokument och programfiler. Du kan köpa dem i lager storlekar från 512MB till 32GB, och i tre storlekar: standard, micro och mini. Vissa elektroniska enheter såsom digitalkameror, videokameror eller mobiltelefoner kan redan är utrustade med SD-kort. SD-kort är inte programmerade att endast användas på en typ av elektroniska medier, så du kan ta ett SD-kort från en kamera och använda samma kort i en dator eller mobiltelefon. Du kan också spara media från en enhet och överföra media till en annan enhet.

  SD Köpinformation

  SD-kort återhämtning program från 2010, är endast tillgängliga för nedladdning på nätet eller köpa över Internet. Du måste ladda ner testversionen av saneringsprogram för att se om det kommer att fungera att återställa dina filer. Därefter måste du köpa och installera den fulla versionen av programmet till datorn som har SD-kortläsaren.

  Hur SD Recovery program fungerar?

  Varje gång du sparar en fil till din SD-kort, en osynlig fil eller spöke fil sparas på din SD-kort på samma gång. När du öppnar ditt SD-kort, kommer du bara att kunna se de filer som du sparade-du kommer inte att kunna se spöken filer som skrivs in i SD-kortet. SD-kort återhämtning program fungerar genom att söka på dessa dolda filer för att återställa originalen.

  Vad filer kan återställas från ett SD-kort?

  En fil som har sparats på ett SD-kort kan återställas med hjälp av ett SD-kort återhämtning programmet. Oavsett storleken på fil eller filtyp, kommer SD saneringsprogram kunna återställa den. Men om du har sparat filerna till ditt SD-kort när de andra försvann du inte kommer att kunna återställa raderade filer.

  Så återskapar SD-kort

  Sätt in SD-kortet i SD-kortläsare. Därefter startar återvinning programvara och följ anvisningarna för att återställa borttagna filer. När filerna är tillbaka, spara dem till en plats som du väljer.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:SD-kort filåterställning

Relaterade artiklar


 • hur man bygger mitt labb klassrummet dator
 • hur man ansluter en HP 3820 skrivare till en dator
 • hur man får in BIOS på en HP Pavilion DV4
 • hur reparera datorproblem
 • hur du tar bort locket på min Dell Dimension 3000
 • fakta flak om scanners
 • Hur får man en wmce att erkänna HD-tuner
 • hur kan jag byta ut min tid modem Warner Cable?
 • hur man byter bakgrundsbelysningen i en gateway 400vtx
 • datorrelaterade rättsliga utbildning för brottsbekämpande