Dator > hur man tar emot ett fax på en HP Officejet V40

 • hur man tar emot ett fax på en HP Officejet V40


 • Från utskrift av dokument för bearbetning skannade bilder, låter Hewlett-Packard (HP) OfficeJet V40 du även skicka fax till andra parter samt ta emot fax. Den multifunktionsskrivare är utrustad med en fax som får verktyg som du kan konfigurera att automatiskt skriva ut fax som maskinen tar emot handlingarna. Du kan också manuellt ta emot och skriva ut fax-perfekt om du bara har en telefonlinje. HP OfficeJet V40: s fax komponent är en fristående verktyg som fungerar när datorn är avstängd.

  Ställa in HP OfficeJet V40 ta emot fax automatiskt


  1
  Turn. på HP OfficeJet V40.
  2.
  Tryck på "Autosvar"-knappen på framsidan av skrivaren. Ljuset bredvid knappen tänds. Din OfficeJet V40 är nu inställt att ta emot fax automatiskt.
  3.
  Tryck på "Alternativ". Välj "Setup" för att konfigurera antalet ringsignaler innan maskinen plockar upp. Använd höger pilknapp för att välja "3: Grundläggande Faxalternativ. . "Tryck på" Enter "Använd höger pilknapp för att välja" 3:. . . Ringsignaler före svar "Tryck" Enter ". Tryck på höger pilknapp för att välja antalet ringsignaler Tryck på" Enter "för att välja antalet ringsignaler <. br>
  4
  Press ". Options" Välj "Inställningar" för att välja en svarssignalsmönstret Använd höger pilknapp för att välja. "4. Avancerad fax" Tryck på "Enter. " Använd på höger pilknapp för att välja "2:. Svarssignalsmönster" Tryck på "Enter". Tryck på höger pilknapp för att bläddra igenom de tillgängliga ringmönster. Tryck "Enter" för att välja den ringsignal du vill ha.

  Ställa in HP OfficeJet V40 ta emot fax manuellt


  1.
  Slå på HP OfficeJet V40.

  2.
  Tryck på "Autosvar"-knappen på framsidan av skrivaren tills lampan bredvid knappen tänds inte. Din OfficeJet V40 är nu inställt att ta emot fax manuellt.
  3.
  Ta upp skrivarens telefonluren när telefonen ringer. Lyssna faxtonen-kommer det att vara en till två hög-pitch toner
  4. .
  Tryck på "Start". Tryck på "svart" eller "Color" för att välja vilken typ av fax tas emot. Om du inte vet om faxet kommer att innehålla färg, text eller element, tryck på "svart".
  5.
  Häng upp skrivarens telefonluren. HP Officejet V40 kommer nu att börja ta emot och skriva ut faxet.

  Tips och varningar


 • Se till att du har gott om papper i HP OfficeJet V40 så det kan skriva ut dina mottagna fax. Om skrivaren får slut på papper, kommer det inkommande faxet lagras i skrivarens minne, men minnet är begränsat i antal fax det kan lagra.
 • Du kan också ställa in HP OfficeJet V40 att ta emot fax med hjälp av HP Director programvara installerad på din dator. Öppna Director, klicka på "Inställningar" och välj sedan "Faxinställningar. " Klicka på "Svara"-fliken. Välj "Automatisk" eller "Manual" för att välja om du vill att skrivaren ska ta emot fax automatiskt eller manuellt. När du är klar med dina val till antal signaler och mönster. Klicka på "OK".

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Hur man monterar en monitor på väggen

Relaterade artiklar


 • hur man använder och formatera en tom CDR skiva
 • om Intel Core-processor familj
 • hur man startar en drivrutin för en HP 4100 officejet
 • hur man bygger en dator för under $ 250
 • hur man skriver en signatur på datorn med en digital penna
 • hur du ansluter HP Officejet g85xi till en dator
 • hur till stryka Photoshop 5.5 för mac
 • hur man kan återställa en formaterad enhet
 • hur rensa din hårddisk gratis
 • hur man byter ut fixeringsenheten på en HP 3035