Dator > hur man köper en bärbar dator batteri för en Compaq Presario r3000z

 • hur man köper en bärbar dator batteri för en Compaq Presario r3000z


 • Att köpa en laptop batteri kan vara förvirrande. Det finns flera modeller för varje märke av bärbar dator, så det är viktigt att se till att batteriet du köper är kompatibel med din laptop. Compaq Presario R3000Z är kompatibel med alla Compaq Presario R3000-serien batteri för bärbar dator, som finns i antingen en åtta cell och 12-cell form. En 12-cells batteri kan ha en avgift på upp till 10 timmars användning, medan en åtta-cells batteri har mindre. En 12-cellsbatteri är betydligt större än en åtta cells batteri, vilket kan påverka komforten av att använda din bärbara dator.

  Du behöver:
  $ 30 till $ 130 (beroende på batteriets du väljer)
  . Online betalningsmetod (om du väljer att köpa online).
  Din leveransadress (om du väljer att köpa online).


  1.
  Du kan köpa batteriet för Compaq Presario R3000Z antingen online eller via en dator eller elektronikaffär. Inte alla elektronikaffärer kommer att ha den typ av batteri du behöver. Men beställer online innebär att du kommer att vänta på leverans. Vissa webbplatser som säljer kompatibla batterier för Compaq Presario R3000Z's är Amazon. com, laptopbatterystore. com och battdepot. com. Butiker som får bedriva denna typ av batteri är bäst Buy och Circuit City.
  2.
  Välj batteriet du vill köpa. Om du köper på nätet, typ "Compaq Presario R3000Z batteriet" i "Sök" rutan på den webbplats du valt och titta på olika batterityper finns. Du kan välja mellan 8-cells och 12-cell, och alla är litium jon, som är uppladdningsbar. Om du köper i en butik, ringa i förväg för att försäkra att de har rätt batteri. Om inte, kan de kunna få det på nästa leveransen de får.
  3.
  Betala dina nya batteriet. Och med 2010 varierar priserna för en Compaq Presario R3000Z batteri från $ 30 till $ 130, beroende på cellstorlek och återförsäljare. Återförsäljare online kan ta extra betalt för sjöfarten. Om du köper på nätet, måste du använda en online betalningsmetod. Några exempel på en online betalningsmetod är ett kreditkort, ett checkkonto eller PayPal. Om du köper i en butik, betalar du på det register som du skulle för någon butik transaktion.
  4.
  Fyll i din leveransinformation i du köpte batteriet online. De flesta återförsäljare online kommer inte att leverera till postboxar, så försök att använda din fysiska adress. Olika återförsäljare använder olika fraktsätt, så du kan få ett spårningsnummer att hålla reda på var ditt paket är. Detta kan ge dig sinnesfrid som ditt batteri som kommer fram utlovat.

  Tips och varningar


 • Beställning online gör det enklare att hitta ett kompatibelt batteri för bärbara .
 • Du måste använda ett kompatibelt batteri med din laptop. Om du försöker använda ett batteri som inte rekommenderas för din bärbara dator, kan det passar inte och det kan orsaka skador på den bärbara datorn.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man indentify en Intel mikroprocessor

Relaterade artiklar


 • hur man kopierar DVD-filmer till pc
 • hur man konfigurerar en GeForce 7300GT PC TV anslutning
 • hur du gör din egen laptop klistermärke
 • hur man krusa en katt-5-kabel
 • hur man designar en PC chassi datorväska
 • hur man bygger gamla kompakta datorer
 • hur man hittar på vilken typ av RAM-kort du har
 • Radio Shack lödstation tips
 • hur man tar betalt ett NiMH-batteri för bärbar dator
 • hur man använder datorn som en dvr