Dator > hur man installerar program på en mini-laptop

 • hur man installerar program på en mini-laptop


 • Mini laptops blev populär tack vare sin portabilitet, låga priser samt relativt lång batteritid jämfört med många större bärbara datorer. Dessa mindre datorer är vanligtvis konstruerade för konsumtion av information via Internet, att skapa och redigera dokument och lagring av fotografier och andra medier. Dessa mini bärbara datorer är inte konstruerade för att köra komplexa program eller spelar grafikintensiva spel, men de är idealiska för de konsumenter som behöver göra grundläggande uppgifter och användningen av Internet. Beroende på vilken modell av mini-laptop, installation av program kan skilja sig från en mer traditionell fullstor dator.
  1.
  Ladda ner program från Internet för att installera. Om programvaran som du behöver finns tillgänglig på nätet kan du installera det på din mini laptop om du har en Internet-anslutning. Först kontrollera att din bärbara dator uppfyller de minimikrav för maskinvara som anges av tillverkaren av programvaran. Om programmet är mycket komplex och krävande på datorsystemet det kanske inte är idealisk för installation på en mini-laptop. Då, helt enkelt ladda ner programmet från Internet och följ instruktionerna för att installera programmet på din bärbara dator. Dessa instruktioner kommer att variera beroende på vilken programvara.
  2.
  Reda på om din mini laptop har en CD-ROM-enhet. Många av dessa mindre bärbara datorer inte har interna cd-rom, så installerar program som du äger på en CD blir mer komplicerat. Om du mini-laptop har en cd-enhet kan du använda dina CD-skivor installationen att installera program samma som en vanlig dator. Återigen, bara vara säker på att din mini laptop uppfyller de krav som anges av programtillverkaren.
  3.
  Överväga att köpa en bärbar cd-rom eller cd-rom och dvd-spelare kombination att plugga in till din mini laptop om den inte har en inre. Installera någon programvara du har på en CD-skiva med den bärbara enheten. En extra fördel med en bärbar enhet är att du kommer kunna spela musik-cd och titta på DVD på din mini laptop Förutom att installera någon programvara i framtiden.
  4.
  Använd en USB- tummen enhet för att installera mjukvara om du inte har ett internt eller bärbar cd-enheten. Använd en dator med en CD-ROM-enhet för att kopiera installationsfilerna till din USB-enhet. Beroende på vilket program, kommer du antagligen behöva en USB-enhet som är minst 1 GB i storlek för att passa alla nödvändiga filer. Anslut USB-enheten i din mini laptop och surfa på "flyttbar enhet"-mappen för att hitta de rätta filerna. Ladda ner alla installationsfiler på din laptop, och kör den körbara filen som går genom resten av installationen.
  5.
  Anslut din mini laptop till en annan dator för att installera CD-ROM program. Om du har ett hemnätverk kan du dela din dators CD-enhet på nätverket, installera program över nätet. Du kan även tråd två datorer tillsammans för att skapa ett tillfälligt nätverk att utnyttja en andra datorns hårddisk. Använd en Ethernet-kabel för att ansluta din mini laptop till en annan dator.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Faxa utan ett kabelmodem telefon

Relaterade artiklar


 • hur man gör en CD skrivbar
 • hur man bygger en cd-spelare med hjälp av en gammal CD-ROM Drive & nätaggregat
 • hemgjord lösningsmedel för att rengöra ett skrivhuvud
 • hur man väggmontering en pc
 • fakta om ECS 865G-moderkort m
 • hur man får MAC-adressen från en bärbar dator
 • hur du utför en stresstest på CPU och moderkort
 • den bästa hårdvaran brandväggar
 • hur man installerar en hårddisk på din Compaq Evo n180 laptop
 • hur man ändrar tillgång Outlook Web