Dator > lägga sd RAM

 • lägga sd RAM


 • SDRAM står för Synchronous Dynamic Random Access Memory, enligt TopBits. com, en webbplats för att datorteknik. SDRAM finns även i många format som SDR (Single Data Rate), DDR (Double Data Rate) och DDR2 (Double Data Rate 2). Beroende på vilken typ av dator du har, kommer moderkortet stödja en viss typ av SDRAM. Se till att hänvisa till datorns handbok för att identifiera rätt sorts SDRAM för din dator. När du lägger till nya SDRAM, är det också viktigt att kontrollera datorns maximal kapacitet att se till att du inte överskrider det och avfall dina pengar på hög marker nivån SDRAM.

  Du behöver:
  Philips skruvmejsel
  . Antistatisk armband.
  Dator handboken.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort strömkabeln från väggen. Detta kommer att undvika risken för elektriska laddningen när du lägger SDRAM till datorn
  2.
  Skruva loss datorn sidopanelen eller låsa upp någon frigöringsspakarna. I de flesta fall kommer äldre datorer kräver en Philips skruvmejsel och nyare datorer är ofta verktygslös spärren inställningar. När du har tagit bort panelen dator sidan, Rör vid något metallföremål för att avlägsna all statisk laddning. Du kan också köpa antistatiskt armband från de flesta elektroniska eller dator butiker. Undvika att göra installationen på statisk utsatta ytor som matta eller mattor.
  3.
  Leta reda på minnesmodulen på moderkortet. Minnesmodulen ser oftast ut som en lång smal pinne som kommer ut av moderkortet med två låsning sida spakar. Ta bort alla interna kablar som är i vägen för minnesmodulen. Om du har problem med att identifiera dina minnesmodulen finns i datorns handbok. Om du byter ut gamla SDRAM, tryck ner den frigöringsspakarna och dra ut det gamla chipet. Därefter sätter din nya SDRAM-marker i springan med guld dirigenten slutar först. När chip passar tätt på plats, dra upp frigöringsspakarna att låsa den på plats. Spakarna ska passa perfekt in i skårorna på sidan av SDRAM-chip. Om du känner något motstånd inte tvinga chip på plats, justera chipet och försök igen.
  4.
  Återanslut alla saknar anknytning inre kablarna och sätta panelen datorn sida igen genom att antingen skruva fast locket eller låser det på plats. När datorn panelen är stängd, anslut alla strömkablar på väggen och slå på datorn. Operativsystemet kommer att känna igen din nya SDRAM uppgradering när den har laddats klart.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du installerar minne på en stationär dator

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • hur man använder en bärbar dator som en andra skärm i ett nätverk
 • Hur man plocka upp en TV-signal
 • hur man rengör leder på ett batteri till en Dell Axim X51v
 • hur man installerar SimpleTech espresso 120 GB extern hårddisk
 • hur man ändrar skrivskyddet på ett Memory Stick
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur man återställer Mac Pro minne
 • hur man krusa en katt-5-kabel
 • hur man gör återställnings-cd/dvd