Dator > hur man gör datorhögtalare starkare

 • hur man gör datorhögtalare starkare


 • Med dagens multimedia och spel och datorer på marknaden, finns många användare använder sina datorer som underhållning enheter. Som ett resultat har ljudkvalitet blivit en prioritet för många användare. Om datorn högtalare är inte högt nog, kan flera processer hjälp. Tänk på att det finns en begränsning för hur högt dina högtalare kan vara, och det beror på hårdvaran in i dem

  Window XP Volymkontroll


  1.
  Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet.

  2.
  Bläddra upp och klicka på "Alla program". Rulla över och klicka på "Tillbehör" och klicka sedan på "underhållning". Klicka på "Volymkontroll".
  3.
  Tryck och håll ner vänster musknapp på volymkontrollen hela vägen till vänster. Flytta musen upp så volymkontrollen är högre än den var tidigare.

  Windows Vista eller 7


  1.
  Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet. Bläddra uppåt och klicka på din "Kontrollpanelen". Klicka nedrullningsbara bredvid "Visa efter" och klicka på "Små ikoner" om du är i Windows 7. Om du är i Vista, klicka på "Klassisk vy".
  2.
  Klicka på "Sound" post i Kontrollpanelen. Högerklicka på högtalarna i enheten som visas. Rulla ner och klicka "Konfigurera högtalare. "
  3.
  Klicka "Test" knappen för att ta reda på hur högt dina högtalare är. Hit the "Nästa"-knappen. Sätt en bock i rutan bredvid "Främre vänster och höger" och klicka på "Nästa"-knappen.
  4.
  Högerklicka på högtalarna i enheten fönstret igen. Rulla ner och klicka "Egenskaper". Klicka på "nivåer" fliken. Flytta skjutreglaget volymkontrollen hela vägen till höger. Hit the "Förbättringar"-fliken om tillgängligt och sätta en bock bredvid alla rutorna nedan "Inaktivera alla förbättringar. "
  5.
  Klicka på "Apply" knappen och "OK "-knappen.

  Justera Fysisk Högtalare


  1.
  Kontrollera volymen är uppskruvad på själva högtalarna. De flesta högtalare har ett vred på fronten eller sida som vänder. Flytta denna kontroll kommer att öka din högtalarvolymen.
  2.
  Kontrollera anslutningen på baksidan av datorn. Högtalarna har förmodligen en manlig enda stift anslutning som glider in i ett hål i din dator tornet. Kontrollera att stiftet är helt i hålet. I många fall är detta färgkodade samt markerade på datorn med högtalarikonen.
  3.
  Face högtalarna i riktning mot lyssnaren. Så enkelt som det låter, flytta högtalarens framsida mot användaren. Också flytta högtalarna närmare användaren.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man ändrar färg på en Kodak esp3 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man fixar USB-portar i Windows XP
 • hur du installerar minne på en stationär dator
 • Hur konvertera en Windows Media Center video till DVD
 • hur man fyller bläck cartidge i en Epson t0603
 • gateway systemåterställning förfaranden
 • det bästa sättet att klara en bärbar dator innan det återsänds till en arbetsgivare
 • orsakerna till den långsamma uppringda internet
 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC