Dator > datacenter professionell certifiering

 • datacenter professionell certifiering


 • I informationsteknik (IT), fält finns olika certifieringar som krävs för att utföra specifika arbetsområden rör datorer. Som computing expanderar med ökande behov och förväntningar företag har centraliserat datorer ökat också. Centraliserad computing hänvisar ofta till servrar som är datorer utformade för att dela data över flera kommunikationsvägar. Stora grupper av servrar traditionellt lagras på en central plats

  Data Center Definieras

  När en grupp av servrar är centraliserade till en server centrum, de kallas datacenter. Datacenter kan vara små, medelstora eller stora. Företag i stor skala skulle kunna ha flera datacenter allt är storlek och omfattning. Förvaltning av datacenter har blivit en integrerad del av IT-organisationen, både inom organisationen och vid samlokalisering tjänsteleverantörer. Kunskap om olika aspekter och komponenter i ett datacenter är avgörande för framgångsrik förvaltning.

  Pedagogiska alternativ

  Flera pedagogiska tjänstens utfärda intyg alternativ för datacenter förvaltning. Vissa kräver förutsättning certifiering i ett närliggande område där som högre utbildning ges vid högskolor ofta inte. Men för att lyckas någon form av engagemang i, är att hantera eller arbetar i ett datacenter till hjälp för att lyckas. Det finns i princip två alternativ för certifiering. Privata utbildningsföretag som specialiserat sig på IT-relaterade fältet och högskolor. Privata utbildningsinstitut tjänsteleverantörer har ett brett utbud av läroplan för utbildning mot certifiering. Högskolor erbjuder också en mängd olika kurser med anknytning till datacenter-talet, vilket kan leda till certifiering. Båda alternativen erbjuder ofta olika paket beroende på behov och förväntningar. Kurser kan omfatta grundläggande teori, enskilda discipliner teknik för att bara översikter på en hög nivå. För de med liten erfarenhet, en hel kurs som omfattar alla tekniska områden som omfattar ett datacenter är underrättade, där en chef med erfarenhet kan välja en översikt eller repetitionsutbildning stil kurs på antingen leverantören. College naturligtvis arbetet kan ofta tillämpas på en pågående utbildning sträva efter till exempel en Masters eller doktorsexamen, så de bör övervägas om dessa mål förväntas.

  Certifieringsnivåer

  Det finns olika nivåer av utbildning och certifiering Beroende på det väntade engagemang med ett företag datacenter. Data Center Professional är anpassad för dem intressant i ett brett tillämpningsområde när det gäller deras datacenter, medan Data Center Specialist är mer engagerade i den dagliga verksamheten, funktioner och teknik.
  Data Center Experter har en högre grad av kunskap, medan Certified datacenter är den högsta nivån med full skala kunskap om alla aspekter av ett datacenter.

  Certifieringsprocess

  När certifieringen är främst en test av kunskaper, testcenter som ger ackrediterat certifieringsorgan krävs ofta en utbildningsnivå som skall lämnas och dokumenteras före testning. Certifiering sammanfaller med önskad nivå.
  När en praktikant har gått kurser tillfredsställande, det ofta förväntas att få erfarenheter genom att arbeta inom ett datacenter före provning. Tid mellan utbildning och prov är tillåtet, men begränsad baserat på förändrade trender. Utbildning, erfarenhet och tester och spetsa till certifiering.

  Certifiering Syfte

  som server tillväxten fortsätter kommer datacenter fortfarande behöver tekniker och chefer att försäkra sina egna händer framgång. Certifiering går en lång väg i karriären för dem som är intresserade av Data Center Management eftersom det visar att ledningen både engagemang och kunskap.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man konfigurerar Cisco 2503

Relaterade artiklar


 • hur man gör återställnings-cd/dvd
 • hur man använder SanDisk mini SD minneskort
 • Hur man testar en bärbar dator för barn
 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • datacenter professionell certifiering
 • Definitionen av en trådlös bärbar dator
 • gateway systemåterställning förfaranden
 • hur man ansluter en bärbar dator till en projektor
 • hur man konfigurerar Cisco 2503
 • kan återställa diskpartitioner