Dator > Hur man testar en bärbar dator för barn

 • Hur man testar en bärbar dator för barn


 • I den digitala tidsåldern, har införandet av barn till datorer i unga år blivit en praxis. Men uppfann Som med alla andra källa till information och underhållning någonsin av människan, det finns teknik som kan vara för komplicerat för barn, så svårt att lista ut. Det finns även webbplatser tillgängliga genom dator som du inte vill att dina barn ska utsättas för.

  Med lite vänlig vägledning och dator know-how, kan du testa ditt barns laptop för att se till att den unge -vänlig och säker för alla åldrar.

  Du behöver:
  Webbsida programvara som blockerar
  . Anti-virus program.
  Mozilla Firefox (eller motsvarande).


  1.
  Testa din bärbara dator ordentligt webbplats programvara som blockerar och förmågor, inklusive programvara och webbläsare som du väljer förmåga att blockera obehagliga platser. Ganska många datorer levereras med programvara som utformats för att skydda unga ögon från oönskade upplevelser.

  Om du inte är nöjd med datorns blockering makt, köpa och installera en modern kopia av webbsidan som blockerar på den bärbara datorn.

  Det vore en omöjlig uppgift att gå igenom och fylla din dator webbplats svarta lista med webbadresser av alla möjliga fula saker på nätet som du inte vill att dina barn att se, men genom att göra forskning och plocka de bästa typen av programvaror har du störst chans möjligt att göra just detta.

  Notera: De flesta av dessa program har möjlighet att fastställa en "parental lösenord" för att hålla någon från att vrida på filtret av. Det rekommenderas starkt att du använder detta alternativ.
  2.
  Granska den bärbara datorns antivirusprogram för effektivitet och up-to-date virusdefinitioner. Din programvara ska kunna blockera de flesta, om inte alla, av stötande material från dina barns ögon.

  Om du inte är nöjd med den medföljande mjukvaran, köpa och installera de mest aktuella virus och anti-spyware-program, helst från en märkes källa som Lavasofts eller Norton. Detta garanterar att oavsett var ditt barn strövar på Internet, virus och andra destruktiva program inte kan hitta sin väg in i ditt barns dator.

  Du kan ställa in dessa program för att automatiskt uppdatera sina virusdefinitioner, samt auto-backup datorns filer, och det är starkt rekommenderat att du använder både verktyg för maximal trygghet.

  3.
  Testa din webbläsares hemsida-blockerande förmåga, vilket skulle vara bra att blockera webbplatser missade någon av nämnda program. Detta verktyg kan i allmänhet finns under "Verktyg''menyn genom att gå till fliken" Sekretess ".

  Om din webbläsare inte har förmågan att blockera webbplatser, eller inte är omfattande nog, installera en webbläsare med anti-reklam flaggor (som Mozilla Firefox) eller en webbläsare med motsvarande förmågor.

  Genom att använda "add-on" funktion i Firefox, som ligger i menyn "Verktyg", kan du blockera alla Flash-baserade annonser som kommer att bromsa den bärbara datorn och eventuellt utsätta ditt barn att saker som du godkänner inte.
  4.
  Testa alla funktioner i datorn för enkel användning och funktionalitet för någon ditt barns ålder. Bästa sättet att göra detta är genom att testa samtidigt som man försöker se igenom ditt barns ögon.

  Ta hänsyn till gränserna för sina datorkunskaper och försöker tvinga dem samma gränser för ditt eget sinne. Testa sedan den bärbara datorn och se om något skulle vara förvirrande eller olösliga för ditt barn, eller om det finns några obevakade system verktyg som, om manipulerats, kan skada datorn.

  flesta operativsystem har en grundinställning att "gömmer" system folders. Simply instruera ditt barn att inte öppna dessa mappar, så att de förstöra datorn, är ett bra och enkelt sätt att säkerställa den bärbara datorns interna integritet .

  tips och varningar


 • Ibland strikta säkerhetsåtgärder kan kollidera och orsaka problem. Testa funktioner i din anti-virus och webbplats programvara som blockerar ordentligt.

Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:hur man skapar en partition på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du fyller två hårddiskar i en bärbar dator
 • hur man lär sig att använda en bärbar dator
 • Hur man testar en bärbar dator för barn
 • hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • hur man skapar en partition på en bärbar dator
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stereo mottagare