Dator > CANON IP4200 skrivare felsökning

 • CANON IP4200 skrivare felsökning


 • Canon PIXMA iP4200 är en färg bläckstråleskrivare som kan skriva ut upp till 29 sidor per minut i svartvitt och upp till 20 sidor per minut i färg. Om du får problem med iP4200, felsökning steg bör utföras för att diagnostisera en möjlig orsak till problemet. De flesta av de vanligast förekommande problemen kan lösas genom att gå igenom felsökningsprocessen
  1
  Kontrollera USB-kabeln. . anslutning om skrivaren inte svarar på utskriftskommandona. Se till att den är ordentligt ansluten vid datorn och skrivaren.
  2.
  Kontrollera lampan bläckbehållaren utskrifterna färger som saknas eller sektioner. Öppna den övre luckan. Se till att bläckbehållaren lampan lyser rött. Byt ut bläcket om lampan blinkar rött. En blinkande rött ljus betyder bläckbehållaren är nästan eller helt tom.
  3.
  Justera skrivhuvudet om räta linjer är att skriva ut dåligt. Ladda ett ark Letter-storlek vanligt vitt papper i den automatiska arkmataren. Håll ner "Resume /Cancel tills strömmen blinkar grönt fyra gånger. Släpp knappen. Skrivhuvudet kommer automatiskt justera.
  4.
  Rengör skrivhuvudet om utskrifter har saknas linjer eller om de har vita ränder. Håll ner "Resume /Cancel tills strömmen blinkar grönt en gång. Släpp knappen. Skrivhuvudet rengöringsprocessen körs automatiskt.
  5.
  Rengör papper inmatningsvalsarna om baksidan av utskriften är suddig. Ta bort alla papper som fyllts på i skrivaren. Tryck på "Paper Feed"-knappen på skrivaren. Håll ner "Resume /Cancel tills strömmen blinkar grönt tre gånger. Släpp knappen. Den pappersmatningsrullen roterar som den själv rengör. Upprepa rengöringen två gånger till. Lägg i en bunt vanligt vitt papper i den automatiska arkmataren. Håll ner "Resume /Cancel tills strömmen blinkar grönt tre gånger. Släpp knappen. Papperet kommer att läsa igenom skrivaren och då blir det matas ut.
  6.
  Kontrollera papperet för lockar om tryckta ytan kommer ut ur repad skrivaren. Om papperet är skrynkligt, vänd på den eller ersätta med platt papper.
  7.
  Starta om datorn om utskriftsjobb startar inte. Detta raderar minnet av saker som kan störa datorns förmåga att kommunicera med skrivaren.
  8.
  Stäng locket om skrivaren stannar under ett utskriftsjobb. Skrivaren kan pausa om skrivhuvudet överhettas. Lämna den övre luckan stängd för ca 15 minuter så att skrivhuvudet svalna. Återuppta COP locket.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man installerar en samsung laserskrivare ml1740

Relaterade artiklar


 • hur man använder en parallellkabel, seriell eller USB-kabeln
 • hur man tråd en dator
 • hur man byter ett vägguttag på en Dell Inspiron 8600
 • hur man uppgraderar en Sony Vaio rc210g grafikkort
 • Hur konvertera en dator VGA till DMI
 • hur man kan kontrollera en grafikdrivrutin för ett moderkort
 • hur man kan jämföra hårddisk hastigheter: SATA vs ide
 • hur man använder ett USB-modem med en Asus Eee
 • välja en hastighet anteckningsbok processor
 • hur du ställer in trådlös Compaq Presario 2500